Slår de tilbake mot Moyes?

Manchester United er til nå ubeseiret i ligaen med tre seire og en uavgjort. Det har gitt 10 poeng og en hittil tredjeplass på tabellen.

Tirsdag var det på ny klart for Champions League-fotball for Ole Gunnar Solskjær og hans mannskap. Det ble på ingen måte starten noen ønsket seg i Europa. Foran over 30 000 tilskuere mot sveitsiske Young Boys tapte Manchester United en kamp som de fleste forventet at de skulle vinne med god margin.

Det startet oppskriftsmessig med scoring av Ronaldo etter 13 minutter. Etter 35 minutter ble Aaron Wan-Bissaka utvist etter en røff stempling. Hjemmelaget scoret først etter 66 minutter, og det så lenge ut til at stillingen skulle bli 1-1, men fem minutter på overtid dukket Siebatcheu opp og ble matchvinner for Young Boys. Scoringen kom etter en dårlig returpasning fra Jesse Lingard, som ble en assist til målet.

Etter kampen var det flere spørsmål rundt lagets prestasjon og Solskjærs taktiske valg. Blant annet ble både Ronaldo og Bruno tatt av etter 72 minutter, noe mange mente var et lite lurt taktisk valg. Første sjanse til å reise seg og slå tilbake blir i dagens kamp borte mot West Ham og David Moyes. London-laget startet sesongen sterkt med borteseier 2-4 mot Newcastle i første serierunde, og slo mer overraskende Leicester 4-1 på hjemmebane i andre serierunde. I tredje og fjerde serierunde spilte West Ham uavgjort, først mot Crystal Palace og så mot Southampton.

Laget fra London går til kampen svekket etter forrige helg, da spissen Michail Antonio fikk to gule kort og dermed må stå over dagens oppgjør. Et av de store spørsmålene blir dermed hvem som skal spille på topp. Det er en posisjon faste innslag som Jarrod Bowen og Said Benrahma kan fylle. Samtidig kan det være aktuelt å bruke for eksempel nysigneringen Nikola Vlašić eller Andrei Jarmolenko, som ikke har fått så mye spilletid enda.

Manchester United kommer til London uten de store endringene i troppen. De siste meldingene i går sa at midtbanerkrigeren Scott McTominay skal være med til London. Man mangler fortsatt Marcus Rashford og Edinson Cavani. Dean Henderson spilte hele gårsdagens kamp for U23-laget, og jobber seg stadig opp etter å ha hatt Covid-19. Dette vil si at Solskjær kan stille et knallsterkt lag mot West Ham og David Moyes. Det er lov å håpe at Jesse Lingard får gjort opp igjen etter den uheldige assisten han hadde i tirsdagens oppgjør.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds