Sliter med akillesen – usikker til Everton-kampen

Arsenal-stjernen Bukayo Saka har problemer med en tilbakevendende akillesskade som han har slitt med siden forrige sesong, og dette gjør ham usikker til Arsenal-kampen denne helgen mot Everton.

Den 22 år gamle spilleren har videreført sin imponerende form fra fjoråret til den nye sesongen, med to mål og en assist i de fire første kampene.

Saka var et opplagt valg for Gareth Southgates Englands tropp som møtte Ukraina og Skottland i løpet av landslagspausen, men etter å ha spilt 85 minutter i 1-1-kampen mot førstnevnte, satt han på benken i hele 150-årsjubileumskampen mot Steve Clarks lag.

Ifølge rapporter blir det nå hevdet at Saka fortsatt sliter med Akilles-problemet som har plaget ham tidligere. Manager Mikel Arteta vil selvfølgelig ønske å ha sin stjernespiller i god form for hele titteljakten denne sesongen, og han håper nok at Southgates beslutning om å hvile vingen var for å la ham komme seg tilbake i form til helgen.

Etter å allerede ha mistet sommersigneringen Jurrien Timber til skade, sammen med midtbanespilleren og forsvarsspilleren Thomas Partey, ville det være et alvorlig tilbakeslag om Saka skulle bli ute av spill for en kort eller lang periode av sesongen.

Hvis den 22 år gamle spilleren likevel ser ut til å bli ute, har spanjolen ikke helt tom for alternativer for å erstatte ham. Leandro Trossard, som så langt denne sesongen har spilt bare 78 minutter for Arsenal i alle konkurranser, er det perfekte svaret.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds