Småsur Klopp etter tap mot Atletico Madrid

Vanskelig motstander

 Jürgen Klopps seiersmaskineri gjorde det vanskelig for seg omtrent helt fra kampstart.

– Vi slapp inn målet på en corner, på deres først sjanse. Det var litt flaks, sier Virgil van Dijk til BT Sports.

– Budskapet i pausen var å fortsette med spillet vårt. Vi hadde ballen i mesteparten av kampen, men dessverre klarte vi ikke å skape enormt med sjanser. Vi har fortsatt 90 minutter på å rette det opp, fortsetter den nederlandske stjernestopperen.

Van Dijk spilte ikke sin beste kamp, men manager Jürgen Klopp var mer opptatt av de gule kortene som uteble hos hjemmelaget. Tyskeren byttet ut Sadio Mané allerede i pausen, noe han forklarer med at Atlético Madrid var ute etter senegaleseren, og allerede hadde provosert fram et gult kort på samme mann.

– Vi manglet noe på den siste tredelen. De forsvarte seg med alt de hadde. Måten de forsvarte seg på i egen boks var utrolig. Når du ligger under 0-1 mot et lag som dette, som bare er ute etter et sånt resultat, 0-0 ville også vært et godt resultat for dem, så da blir det vanskelig, sier Klopp til BT Sport.

Mané byttet ut etter 1.omgang

Klopp forklarte også årsaken til det tidlige Mané-byttet.

– De var ute etter ham. Det var helt klart. Sadio spilte en veldig god førsteomgang. De ville forsikre seg om at han fikk et gult kort. Det er bare halvveis, men man må være en veldig sterk dommer i disse omgivelsene.

– Allerede på de første 30 minuttene hadde tre av spillerne deres gått i bakken av årsaker jeg ikke vet om. Skulle de ta seg en liten pustepause, eller hva? Jeg vet ikke. Ingenting skjedde. Så fikk en av spissene våre det første gule kortet i denne kampen. Jeg er usikker på om de det hele tatt fikk gule kort, og det er merkelig. Det er ingen å skylde på. Jeg har det bra og vi ligger under 0-1 halvveis, sier Klopp.

Gjerrige Atletico Madrid

At Atlético Madrid er et sterkt hjemmelag er det ingen grunn til å betvile. Og med tanke på lagets defensive statistikk i mesterligasluttspill bør man helst også unngå å ligge under.

Under trener Diego Simeones ledelse har klubben aldri tapt en hjemmekamp i Champions Leagues utslagsrunder.

Tretten hjemmekamper er spilt på tilsvarende nivå siden argentineren overtok trenerjobben i 2011. Fasiten før tirsdagens kamp var åtte seire og fire uavgjorte. Den niende triumfen kom mot Liverpool.

Tottenham-spiller på vei til Ajax

Ifølge rapporter fra Nederland ønsker storklubben fra Amsterdam å hente Steven Bergwijn tilbake til den nederlandske ligaen. Storavisen, De Telegraaf, melder i dag at Bergwijn ikke er

Simons tips til midtukekampene

  Newcastle – Norwich Det første spillet jeg tar i runde 14 er i bunnkampen mellom Newcastle og Norwich. Newcastle er på 2. plass over

Kapteinsvalg GW14

Etter noen runder uten noen kapteinsdiskusjon er det kanskje på tide å se på andre alternativer vi kan plassere kapteinsbindet på (eller er det egentlig

Fantasy-dilemmaer før GW13

Det er snart årets vakreste tid, nemlig en desember-måned fullspekket med Premier League! Det byr på opptil flere fpl-dilemmas (eller trilemmas?). Vi har igjen henvendt