-Solskjær mister trolig jobben denne sesongen

 

Manchester United vant åpningskampen i Premier League på imponerende vis med 4-0 over Chelsea, men siden har det gått tyngre for Ole Gunnar Solskjærs menn.

Uavgjort mot Wolves, tap for Crystal Palace og uavgjort borte mot Southampton er fasiten for nordmannen i de tre påfølgende ligakampene. Det betyr at United står med fem poeng etter fire kamper og allerede er sju poeng bak Liverpool på tabelltopp.

– Tror Solskjær har gjort en tabbe

Ekspertene er skjønt enige om at det vil ta tid før United er tilbake blant de aller ypperste i den engelske toppdivisjonen. Tidligere Blackburn-spiss og nå frittalende ekspert Chris Sutton er kritisk til de valgene som ble tatt i sommervinduet.

– United har ikke gode nok spillere til å komme seg tilbake blant de fire beste. Jeg kan ikke tro at de lot Alexis Sanchez dra til Inter. De hadde allerede solgt Romelu Lukaku og ikke signert en erstatter. Det var allerede tynt i angrep, sier han til Daily Mail.

– Jeg tror Solskjær kan ha gjort en tabbe her. Nå må han stole på Marcus Rashford og Anthony Martial. Kanskje 17 år gamle Mason Greenwood også kan gjøre en jobb.

Sutton tror sesongen kan arte seg på en slik at måte at Solskjær til slutt må gå.

– Jeg er usikker på om Solskjær beholder jobben ut denne sesongen, sier han.

Scholes: – Skuffet over de erfarne

Paul Scholes er også klar på at det vil ta tid før United er tilbake blant de beste. Den tidligere midtbanespilleren mener det fortsatt er for mye «daukjøtt» i stallen og er kritisk til det flere av de rutinerte spillerne i troppen har vist så langt.

– Det var ikke de unge jeg var skuffet over, det var de erfarne. Nemanja Matic kom inn og ga bort ballen umiddelbart. Ashley Young spilte bort ballen. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger Paul Pogba ga bort ballen, sier han ifølge Daily Mail.

– Dette er spillere de unge ser opp til. De er forbilder. Jeg tenker at vi nesten må se bort ifra United de to neste årene, fram til Ole Gunnar har fått kvittet seg med alle han vil ha bort. Han trenger fire-fem overgangsvinduer, mener Scholes videre.

Han er ikke i tvil om at United har en tøff sesong i vente.

– Manchester United kommer til å være bak Manchester City, Liverpool, Chelsea og Tottenham denne sesongen. Det er slik det er akkurat nå. Vi må være tålmodige med de unge spillerne, men der mer erfarne må ta ansvar nå, sier Scholes.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds