Solskjær punger ut for Maguire – Blir tidenes dyreste forsvarspiller

Maguire blir tidenes dyreste

Rekorden fra januar 2018 skal etter ryktene bli slått denne sommeren. Den gang, tilbake i januar 2018, fikk Virgil Van Dijk fra Southampton til Liverpool for rekordsummen 75 millioner pund. Med det ble nederlenderen tidenes dyreste forsvarsspiller.

Maguire

Siden da har stopperkjempen vist seg å være svært verdifull for Liverpool. Når man ser tilbake, er det ikke tvil om at Van Dijk var verdt summen han gikk for den gang.

Nå kan det imidlertid se ut som Harry Maguire overgår Van Dijk. Tidligere skal Manchester City ha vært villige til å by rundt 80 millioner pund for engelskmannen. Nå ser det derimot ut til at engelskmannen er svært nære en overgang til Manchester United.

Manchester United skal ha kommet til enighet med Leicester om en overgangssum for Harry Maguire, hevder The Sun.

De røde djevlene betaler i overkant av 850 millioner kroner for stopperen – 650 millioner kroner i tillegg til 200 millioner i eventuelle «add-ons».

I så fall blir Maguire verdens dyreste forsvarsspiller.

The Sun hevder at den medisinske sjekken vil finne sted allerede på mandag.

Lørdag kveld meldte Daily Mail at Maguire har bedt Leicester om å få lov til å forlate klubben.

  • The Mirror skriver at Leicester-stopperen kommer til å bli tidenes dyreste forsvarsspiller når han denne uken gjennomfører en overgang til Manchester UnitedMaguire har lenge blitt koblet til både Manchester United og Manchester City. 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds