Solskjær tar skylda

Tirsdag kveld røk Manchester United ut av Champions League. Med stjernespillere som Cavani og Martial utilgjengelige ble oppgaven for vanskelig for Greenwood og Rashford, selv om de røde djevlene løftet seg kraftig i andre omgang.

–Vi fungerte ikke godt nok som et lag, og det er alltid managerens ansvar, fortalte Solskjær BT Sport etter det målrike bortetapet mot Leipzig.

Selv om PL-fasiten viser fire strake seiere, ble CL-eventyret et mareritt i samme tidsrom. Et svakt tap borte mot Basaksehir i starten av november ble første av tre CL-tap, om man teller med gårsdagens nådestøt.

–Vi var ikke gode nok, og i en vanskelig gruppe som startet bra ble bortetapet mot Basaksehir vendepunktet. Det er der vi mistet poeng vi trengte å ta, reflekterte Ole Gunnar etter gårsdagens kamp.

Solskjær mener at, nederlaget til tross, så er det ikke en stund for å synes synd på seg selv. Til helgen er det Manchester-derby, og med Cavani og Martial muligens tilbake blir det spennende å se hvor skuddsikker PL-formen egentlig er.

Drama i garderoben
Det slutter aldri å storme rundt stjernespiller Paul Pogba. Midtbanespillerens agent Mino Raiola begynner også å bli et svært kjent navn, mye på grunn av at han aldri slutter å uttale seg om Pogbas fremtid.

En av ryktebørsens sterkeste bidragsytere, italienske Fabrizio Romano, skal mandag ha fått tak i et lite kryptisk sitat, og henviser til Tuttosport som kilde.

–Jeg kan si at det er over for Paul Pogba i Manchester United, skal Raiola ha sagt.

Liknende sitater har blitt spredd mang en gang før, og det er på ingen måte umulig at Raiola står inne for det han har meldt. Problemet er at det stadig går den ene eller andre veien, og for ikke lenge siden skal status ha vært at Pogba ønsket kontraktsforlengelse, eller at partene i alle fall ville utforske mulighetene for det.

Pogba startet på benk i tirsdagens kamp mot Leipzig, men fikk etter innhopp i 62’ minutt – og fikk praktisk talt notert seg for scoring da han presset frem et selvmål fra Leipzig-stopper Ibrahima Konate. På spørsmål om ryktene som dukket opp på mandag hadde Solskjær sitt å si om situasjonen

–Så fort Pauls agent innser at dette er en lagsport og at vi jobber sammen, jo bedre er det. Det er mest sannsynlig kanskje det siste jeg vil si om den situasjonen. Jeg vil ikke bruke mer energi på det, avsluttet Solskjær.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds