Søndagens oddstips

 

Liverpool v Tottenham

Liverpool sikret seg «bare» ett poeng borte mot Manchester United (1-1), men har fortsatt en sunn tabelledelse pa seks poeng fgr helgens dvrige PL-kamper. Og de star
P HT uten ligatap siden tidlig i januar. Pa Anfield har de ikke réket i en htemmekamp siden
april 2017. Etter noen skuffende innsatser trengte Tottenham virkelig midtukens 5—0-utklassing
over Rade Stjerne i Champions League. Men akkurat den matchen er litt vrien a male ettersom
motstanden var sapass laber. Vi er spent pa hvor mye Tottenham klarer a etablere av eget spill
her, eller om det blir mest hapefulle overganger med Harry Kane i en av hovedrollene. De kan i
hvert fall ta med seg at Liverpool ikke har stengt buret i noen av sine fire hhemmekamper i hgst.
Begge lag scorer star til 1,55 i odds. Vart utgangspunkt er at Tottenham sa sart @nsker seg en
revansje etter Champions League-nederlaget i juni. Men at hjemmelaget finner en vei til slutt.
Liverpool-backene Robertson (f) og Alexander-Arnold (f) blir ventelig klare. Men Shagiri (kant) er
ute.

Oddstips – Liverpool vinner
Odds – 1.55
@Coolbet

Newcastle v Wolverhampton

Newcastle ligger på 18. plass i Premier League med 8 poeng på 9 kamper. De står med 1 seier, 1 uavgjort og 3 tap på sine 5 siste kamper. Sist tapte de 1-0 borte mot Chelsea. På hjemmebane har de statistikken 1-2-1 og 2-2 i målforskjell. De er ubeseiret i sine 3 siste hjemmekamper. Carroll og Hayden er ute for Newcastle. Wolves ligger på 13. plass i Premier League med 11 poeng på 9 kamper. De er ubeseiret i sine 4 siste kamper med 2 seire og 2 uavgjort. Sist spilte de 1-1 hjemme mot Southampton. I midtuka slo de Slovan Bratislava med 2-1 på bortebane. Bennett er ute for gjestene. Her tror jeg vi får en målfattig kamp, og under 2.5 mål er det spillet som frister mest. Newcastle skaper ikke veldig mye offensivt, og Wolverhampton har vært en skuffelse denne sesongen. De kjenner nok også kampen fra midtuka litt i beina inn mot denne kampen.

Oddtips – Uavgjort 
Odds – 3.10
@Coolbet

Norwich v Newcastle

Norwich ligger nest sist i Premier League med 7 poeng på 9 kamper. De står nå med 4 strake kamper uten seier. Sist tok de et solid bortepoeng da de spilte 0-0 borte mot Bournemouth. Da holdt de også nullen for første gang denne sesongen. På hjemmebane har de statistikken 2-0-2 og 9-11 i målforskjell. Hanley, Klose og Zimmermann er fortsatt ute for Norwich. Manchester United ligger på 14. plass med 10 poeng på 9 kamper. De står med 4 strake kamper uten seier i ligaen. Sist spilte de 1-1 hjemme mot Liverpool, som må sies å være solid. På bortebane har de statistikken 0-2-2 og 2-5 i målforskjell. I midtuka tok de sin første borteseier siden PSG i vår, da de slo Partizan med 1-0 på bortebane i Europa League. Bailly, Fosu Mensah, Dalot, Matic og Pogba er ute for Manchester United.

Norwich har rystet storlag på hjemmebane tidligere denne sesongen, men sist kamp mot Aston Villa var naturligvis en stor nedtur. Jeg tror vi får en åpen og underholdene kamp mellom disse lagene søndag kveld, og dermed er det hjemmeoddsen som frister mest. Manchester United forsvaret seg til ett poeng mot Liverpool før de vant i Beograd, men det blir en helt annerledes type utfordring her som de fort får trøbbel med.

Oddstips- Begge lag scorer
Odds – 1.71

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds