Søndagens overgangsrykter – Adidas presser Manchester United

 

Maguire med “instaglipp”

Leicester-midtstopperen Harry Maguire har blitt nevnt som en mulig kandidat til å løse midtstopperproblemene til Manchester United.

Da engelskmannen trykket «like» på et innlegg som koblet ham til nettopp Manchester United, satte det ikke akkurat noen demper på ryktene. Men Maguire tar det hele med et smil.

Adidas legger press på Manchester United

For fire år siden skrev Manchester United en meget lukrativ avtale med Adidas. Midtbanestjernen Paul Pogba er blant de aller fremste «plakatspillerne» i klubben, og ifølge The Mirror har Adidas bedt United gjøre det de kan for å beholde franskmannen.

Pogba har blitt hyppig koblet til både Juventus og Real Madrid, og har selv uttalt at han «kan være klar for nye utfordringer».

Flere aviser skriver at Manchester United er forberedt på å beholde Alexis Sanchez på grunn av liten interesse for spilleren.

Dembele blir i Lyon

22-årige Moussa Dembele er linket til klubber som Manchester United, Arsenal og Liverpool, men nå sier han at han forblir Lyon-spiller også neste sesong.

– Jeg har stadig fire år igjen av kontrakten. Jeg blir i Lyo også neste sesong, sa han på en pressekonferanse under U21-EM, melder goal.com.

BEKREFTET

Manchester City henter den amerikanske MLS-keeperen Zack Steffen fra Columbus Crew for 8 millioner euro. (Transfermarkt)

Arsenal og Napoli er enige om overgangssum for David Ospina. Spilleren skulle egentlig returnere fra lån i slutten av juni, men blir offisielt Napoli-spiller 1.juli.

Overgangssummen skal være i underkant av 50 millioner kroner.

 

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds