Fantasytips - kaptein runde 4

Spillerne du bør bytte ut nå

Kampprogram, skader og runder uten kamp er blant faktorene vi har sett på denne uken. Her er spillerne vi mener du bør bytte ut nå:

Dejan Kulusevksi

Vi advarte mot Kulusevski allerede i Gameweek 2, til tross for at svensken fikk en pangstart på sesongen med 13 poeng mot Southampton.

Etter det har svensken levert like over 3 poeng i snitt per kamp, og var ute av spill mot Arsenal forrige runde. Kulusevski sliter med hamstringen, har tøff konkurranse om plassen og et relativt tøft program i vente de neste 6 rundene.

Ett siste argument er at han koster 8.0 millioner, og at det mange gode alternativer å velge mellom i den prisklassen.

I skrivende stund er han eid av 7.5%. det er med andre ord rundt 1 million managere som burde bytte Tottenham-vingen ut av laget sitt.

Neco Williams

Neco Williams er eid av 27% av managerne på FPL. Til tross for at han bare koster 4.1 millioner, kan det være på tide å ta farvel med Nottingham Forest-backen.

Forest har et bra program de tre kommende kampene, men sliter veldig med å holde tett bakover.

I 4-0 tapet mot Leicester ble Williams tatt av til pause, til fordel for Serge Aurier. Dermed spøker det for spilletiden de kommende rundene.

Det finnes langt bedre alternativer som er sikret spilletid, om man har litt til overs i banken; Justin (4.3m), Castagne (4,4m) og Andersen (4,5m) er alternativer som koster litt mer enn Williams, men har et veldig fint program de neste rundene.

Gabriel Martinelli:

Arsenal møter Liverpool og Leeds de neste to kampene. Runden etter Leeds-kampen har Arsenal blank-runde på grunn av den utsatte kampen mot Manchester City.

Det er med andre ord et bra tidspunkt å se etter erstattere for Arsenal-spillerne på laget nå.

Gabriel Jesus:

4-1-6-1-6-8. Det er poengene til Gabriel Jesus de siste seks rundene. Ett snitt på 4,33 poeng per kamp mot langt mer overkommelig motstand enn det Arsenal har i vente de kommende rundene.

På spissplassen er det to svært gode, og billigere, kandidater i Toney og Mitrovic. Begge med bedre form (siste seks), lettere program og flere poeng så langt denne sesongen.

Om man ikke er religiøst trofast til Jesus, er dette tiden for å bytte ut den brasilianske spissen.

Manchester City-spillere?

Kampen mellom Arsenal og Manchester CIty i runde 12 har blitt utsatt til etter nyttår. Dette fører til at begge disse lagene blanker denne runden. Og har du flere enn 3 spillere fra disse to lagene, så fører det til at du ikke kan stille fulltallig denne runden. Det er lurt å være på forskudd, og lage en slagplan slik at du plutselig ikke må ty til flere unødvendige hits når den tid kommer, og bytte enkelte av spillerne allerede nå.

Les hvem vi anbefaler å bytte ut, og hvem du bør beholde på laget ditt fra Arsenal og Manchester City;

https://plnorge.com/hvem-bor-ofres-fra-arsenal-og-manchester-city/

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds