Spillerne du bør vurdere på fantasy nå

Her er spillerne du bør vurdere til den kommende runden, og en liten advarsel mot å bytte ut spillere fra ett lag.

Heung Min Son – 9.1m (13,7%)

Son er den mest populære spilleren på fantasy før gameweek 5. Hele 710.000 managere har byttet inn Tottenham-spilleren i løpet av landslagspausen etter hat-tricket mot Burnley forrige runde.

Men slår lynet ned to ganger?

Det kan det fort gjøre. Son spiller tross alt mot et av de dårligste lagene i Premier League, og kommer trolig til å fortsette på topp for Tottenham.

Det er likevel noen grunner til å dempe forventningene til Son. De underliggende tallene er langt fra de beste i ligaen, men vi vet fra tidligere sesonger at Son har en tendens til å score en god del flere mål enn xG skulle tilsi.

Son må inn på laget om han fortsetter å spille på topp for dette offensive Tottenham-laget. Enten gjør du byttet nå, eller så venter du til gameweek 8, når

James Maddison – 7.8m (29,6%)

Det er snart på tide å slutte å nevne Maddison i disse artiklene. Maddison ser helt fantastisk ut i Tottenham og er involvert i alt laget foretar seg offensivt. En spiller man bør ha på laget store deler av sesongen, om Tottenham fortsetter å levere.

Som i Sons tilfelle kan man fint vurdere å vente til Gameweek 8 med å bytte inn James Maddison.

I tillegg til Maddison og Son, er Udogie og Romero populære valg på fantasy denne runden. Står man på valget mellom disse to, er n m et soleklart førstevalg i våre øyne.

Bruno Fernandes – 8.4m (21,1%)

Manchester United har et fantastisk program i vente. Selv om Brighton blir en tøff kamp å vinne for Fernandes & co, er det langt mer åpent i Brighton-forsvaret denne sesongen.

Brighton-kampen er ikke et mål i seg selv, men det kan være et passende tidspunkt å hoppe på United-kapteinen for å få med seg et lang rekke med grønne og mørkegrønne kamper.

Kampprogrammet bør nesten være grunn nok i seg selv, men Bruno Fernandes er i tillegg spilleren med tredje høyest xGI så langt denne sesongen. Bare Mbeumo, med to straffer, og Erling Haaland har høyere xGI hittil.

Kampprogram neste 5: Brighton (H), Burnley (a), Crystal Palace (H), Brentford (H), Sheffield United (a)

Chelsea-spillere

Det er litt for sent å begynne å laste opp med Chelsea-spillere nå, men har man Jackson, Chilwell og/eller Sterling er det bare å holde på disse de kommende rundene. Chelsea

Vi anbefaler å ikke selge Chelsea-spillere nå, men holde t.o.m GW8. Har man tre på laget bør det planlegges for dobbelbytte før Gameweek 8 – akkurat i tide til Tottenhams kamp mot Luton.

Carlton Morris – 5.5 (1,7%)

Helt til slutt trekker vi frem en superdiff i Lutons Carlton Morris. Luton spiller Fulham borte denne runden, Wolves i neste og har dobbelrunde i GW7 mot Everton og Burnley.

Foreløpig er Morris bare eid av 1,7% på fantasy, men kommer garantert til å være en populær mann om to runder. En av svært få aktuelle spillere til den kommende dobbeltrunden.

 

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds