Spillerne du må ha på Fantasy-laget nå

Her er spillerne vi mener du må ha på laget ditt i GW24:

Manchester City (Tottenham & Everton)

Til tross for rotasjonsrisikoen i Manchester City er det ikke tvil om at man må ha tre City-spillere denne runden.

Joao Cancelo ser ut som et åpenbart alternativ i forsvaret, spesielt nå når Dias er usikker. Spiller en slags midtbanerolle og er stadig involvert fremover i banen. Spilleren han fra start i begge kampene kan det bli julekveld for alle som eier portugiseren.

Ilkay Gundogan er budsjettkongen på Fantasy denne sesongen. Poengfangsten de siste 10 rundene er ut av en annen verden. Nå koster tyskeren 6.0m, noe som er billig om Gundo leverer noe i nærheten av summene vi har sett de siste ukene.

2.60 i odds på Gundogan-mål tilsvarer nærmer 40% sjanse for at han scorer i kampen mot Tottenham. Det er god verdi for en spiller som koster 6 milllioner på fantasy.

Siste mann som du bør vurdere å sette inn på laget ditt er Raheem Sterling. Gikk av banen før det var spilt 60 minutter i FA-cupen. Det tyder på at han i hvert fall starter den første av de to kommende kampene.

Manchester City har 1.35 i odds på seier mot Tottenham. Oddsen for at City scorer over 1.5mål mot spurs er bare 1.38.

Sjansene er med andre ord gode for mange Man City-scoringer i den første av totalt to kamper i GW 24.

Burnley (Palace & Fulham)

Ben Mee (5.0m), med sine 2 scoringer, har scoret 15% av Burnley-målene denne sesongen. Prosentandelen av målene er imponerende, men det kommer av at Burnley har slitt med å finne veien til nettmaskene denne sesongen. Bare Chris Wood har scoret flere mål enn Ben Mee for Burnley denne sesongen. Mee og Barnes er på delt 2.plass med to mål denne sesongen.

Toppscorer Chris Wood, med fire mål, er usikker før den kommende runden. Dermed må kanskje Ben Mee og Ashley Barnes stå for scoringene de to neste kampene? (hehe)

Nick Pope og Ben Mee ser ut som solide alternativer til den kommende dobbelrunden.

Oddsen for at Burnley-duoen holder nullen er 3.30 og 2.70 i de to kampene. Det betyr at du har rundt 60% sjanse for en smultring om du går for Burnley-forsvarere, eller keeper, i GW24.

Sjansen for at Pope og Mee holder nullen i begge kampene er 12%, basert på oddsen hos Unibet. Skulle det skje, betyr det sannsynligvis at begge to ender på over 15 poeng i GW24.

Om du er glad i sjansespill kan du prøve deg på Pieters, men vi anbefaler at du spiller det sikreste kortet og går for våre to utvalgte Burnley spillere.

Everton (Fulham & Man City)

Nesten sånn at man kan regne dette som enn runde med 1.5 kamper for Everton. Manchester City har vært i fenomenal form den siste tiden og Everton får en tøff oppgave mot de lyseblå fra Manchester.

Richarlison står igjen som den eneste spilleren som frister i dette laget, nå som både Calvert-Lewin og Digne er usikker til Fulham-kampen.

Fulham (Everton & Burnley)

Fulham-spillere er sjelden var på de aller fleste lag i FPL-sammenheng, og vi har fortsatt til gode å anbefale en eneste Fulham-spiller denne sesongen.

Med gode Burnley og Everton-alternativer blir det vanskelig å få plass til Fulham-spillere denne runden også.

Ademola Lookman ser ut som det klart beste alternativet fra dette Fulham-laget. Koster bare 5.0m og er dermed en passende erstatter for Soucek og Saka om man ikke har midler til å betale 6.0m for Gundogan.

Lykke til med poengfangsten den kommende runden!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds