Spillerne man bør bytte inn på fantasy denne runden

Det er mange dilemmaer før den kommende runden. Hvem bør man bytte inn og hvilke spillere bytter man ut? Her er en kort oppsummering av hva vi mener du bør gjøre med laget denne runden.

Hvem bør inn for Mitrovic og Toney?

Med to tøffe kamper mot Manchester City og Manchester United i de to neste kampene er det på tide å ta farvel med den serbiske elgen (Mitrovic).

Manchester City er bunnsolide bakover, og Manchester United har også blitt betydelig bedre defensivt, selv om Fulham selvsagt kan skape trøbbel i luftrommet mot Lisandro Martinez.

Callum Wilson (7.5) er den åpenbare erstatteren. 19 poeng etter to mål og to assists forrige kamp, og har gode underliggende tall; xG og xA på 0.85 og 0.12 per 90 minutter. (tall fra understat)

Spissen har imidlertid uttalt at han har fått en liten forkjølelse, men vi tror Wilson spiller fra start denne runden til tross for at han vært litt snufsete. Newcastle er i form, og har en fin kamp den kommende runden.

Ivan Toney (7.4) er suspendert denne runden, og er den mest solgte spilleren på fantasy. Her er Wilson en åpenbare erstatter.

West Ham-spissen Gianluca Scamacca (6.7) er en deilig diff denne runden. 

West Ham har to hjemmekamper mot Crystal Palace og Leicester, som begge har slitt defensivt denne sesongen og er på nedre halvdel når det gjelder xGA på bortebane. Det er verdt å nevne at Leicester har tettet igjen bakover de siste rundene.

Scamacca har fått fart på sakene i West Ham, og West Ham har underprestert voldsomt denne sesongen. West Ham har bare scoret 11 mål denne sesongen, men har en xG på 18.68. Kanskje løsner det virkelig for The Hammers og Scamacca denne runden?

Vi mener det er verdt ett forsøk.

Manchester United på radaren

På grunn av usikkerheten rundt Haaland og Foden, velger vi å trekke frem noen differ som kan gjøre godt for ranken den kommende runden.

Både Diogo Dalot og Marcus Rashford er spillere man bør ha på radaren denne runden. Manchester United møter Aston Villa og Fulham de to neste kampene.

Begge leverte forrige runde, med hhv 9 og 8 poeng. For Dalot ble det rent bur og tre bonuspoeng, mens Rashford endte på 8 poeng etter å ha scoret seiersmålet.

Marcus Rashford er en nobrainer til 6.7 mill. Midtbanespiller som spiller midtspiss og har et svært godt program.

Kan man ta hits?

Det korte svaret er ja, og du bør ta noen sjanser med mindre laget er veldig bra.

Om man skal ta sjanser med laget sitt, er dette runden å gjøre det på. Skulle man bomme har man ubegrensede bytter i løpet av VM-pausen, det får med andre ord ikke store konsekvenser videre i spillet.

Konklusjon: Ikke være en BSU-buddy denne runden.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds