Sterling aktuell for Barcelona

En av Englands beste fotballspillere Raheem Sterling kan være på vei bort fra Manchester City når overgangsvinduet åpner i januar. Han skal være aktuell for Barcelona enten på lån eller gjennom en permanent overgang.

For lite spilletid

Denne sesongen har Sterling kun startet tre kamper for City i ligaen. Dette er altfor lite spilletid i forhold til hva Sterling har vært vant til. I en årrekke har han så og si spilt fast for klubben med stor suksess. Flere aviser inkludert The Metro har meldt at City er villig til å gi slipp på engelskmannen i januar.

Isteden for Sterling har Jack Grealish og Phil Foden blitt prioritert på venstrekant posisjonen til City. Det er veldig få klubber i England som ville hatt råd til å ha Sterling på benken, men City er et all-star lag med toppspillere i hver posisjon og har nok spillere å velge mellom.

En spiller med kvalitetene og ferdighetene til Sterling kan sjeldent lenge holde seg på benken før endringer må til.

Ønsker seg til utlandet

Skulle Sterling være ferdig som spiller i City er det mange som tror at han vil ta turen til utlandet istedenfor å bli i England. Spilleren selv har ved flere anledninger uttrykket ønske om å spille i et annet land enn England.

Likevel, det er ikke utelukkende at Sterling forblir i England, enten som City spiller eller for en annen klubb i Premier League. Arsenal er i så fall en klubb som vil være interessert i å lande den engelske landslagsspilleren.

City åpen for tilbud 

I følge The Sun ønsker City helst å selge han for en overgangssum på 45 millioner pund.

Det er usikkert hvor interessert Barcelona er i å betale denne summen. Den spanske toppklubben sliter både økonomisk og sportslig. Derfor vil nok Barcelona forsøke å hente Sterling på utlån fremfor kjøp.

For Arsenal sin del kan dette være en fordel ettersom de vil helt klart foretrekke å signere Sterling i en permanent overgang.

Det er fortsatt en stund igjen til januar når overgangsvinduet åpner opp. Mye kan skje, Sterling kan vinne tilbake en plass i første elleveren og kanskje være i interessert i å forbli City spiller.

Skulle City miste Sterling mister de en toppspiller som har hjulpet klubben å vinne tre ligamesterskap. Til sammen har Sterling spilt 307 kamper for City, hvor han har scoret hele 116 mål i tillegg til 89 målgivende.

Det er ingen som helst tvil om at Sterling fortsatt er en spiller i verdensklasse som vil fortsette å imponere uansett hvilket lag han spiller for.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds