Sterling sendt hjem fra landslagssamling

 

Etter at nyheten ble kjent har det stadig kommet nye drypp med informasjon om hva som skal ha skjedd mellom de to profilene og tirsdag kveld hevder The Athletic å ha nye opplysninger i saken, etter å ha snakket med en rekke kilder.

Hele seks journalister hos nettstedet har jobbet med den aktuelle saken, blant andre profilerte journalistnavn som James Pearce, David Ornstein og Oliver Kay.

– Sjokkerende

Gomez skal ha vært på plass i kantinen og håndhilst på de andre spillerne. Da han kom til Sterling, skal City-spilleren ha «klikket» umiddelbart.

Sterling skal først ha sagt: «So you think you’re the big man», før han skal ha forsøkt å ta et hodgrep på Liverpool-spilleren. Som et resultatet av det fysiske angrepet skal Sterling ha veltet maten som sto på bordet der han opprinnelig satt da Gomez kom bort for å hilse.

Selve konfrontasjonen varte bare i fire-fem sekunder, men The Athletic skriver at etterspillet fra episoden kan bli langvarig for England, Southgate og FA.

– Det var ganske seriøse greier og det fløy mat overalt. Sterling oppførte seg som et barn, sier en kilde til det normalt svært velinformerte nettstedet.

En annen kilder forteller at det brått ble ampert mellom de to.

– Det skjedde helt ut av det blå. Hva i all verden var det som skjedde nå? Alle var ganske sjokkert, sier den andre kilden til The Athletic.

Hadde sår under øyet

Tidligere tirsdag skrev The Telegraph at Sterling angivelig skal ha forsøkt å fremprovosere en motreaksjon fra Gomez, men at stopperen bare tok et steg tilbake.

Senere mandag dukket det også opp bilder av Joe Gomez som viste at Liverpool-spilleren hadde fått et sår under øyet. Et sår han ikke hadde før konfrontasjonen.

Bakgrunnen for den ampre stemningen er møtet mellom Liverpool og Manchester City søndag, en kamp de røde fra Merseyside vant med 3-1 og sikret seg en luke på ni poeng ned til de lyseblå i toppen av Premier League-tabellen.

Gomez kom inn som innbytter og hadde tydelig fått beskjed om å stoppe Sterling, som stadig ble mer og mer farlig ute på sin kant utover i andre omgang.

Tottenham-spiller på vei til Ajax

Ifølge rapporter fra Nederland ønsker storklubben fra Amsterdam å hente Steven Bergwijn tilbake til den nederlandske ligaen. Storavisen, De Telegraaf, melder i dag at Bergwijn ikke er

Simons tips til midtukekampene

  Newcastle – Norwich Det første spillet jeg tar i runde 14 er i bunnkampen mellom Newcastle og Norwich. Newcastle er på 2. plass over

Kapteinsvalg GW14

Etter noen runder uten noen kapteinsdiskusjon er det kanskje på tide å se på andre alternativer vi kan plassere kapteinsbindet på (eller er det egentlig

Fantasy-dilemmaer før GW13

Det er snart årets vakreste tid, nemlig en desember-måned fullspekket med Premier League! Det byr på opptil flere fpl-dilemmas (eller trilemmas?). Vi har igjen henvendt