Sterling sendt hjem fra landslagssamling

 

Etter at nyheten ble kjent har det stadig kommet nye drypp med informasjon om hva som skal ha skjedd mellom de to profilene og tirsdag kveld hevder The Athletic å ha nye opplysninger i saken, etter å ha snakket med en rekke kilder.

Hele seks journalister hos nettstedet har jobbet med den aktuelle saken, blant andre profilerte journalistnavn som James Pearce, David Ornstein og Oliver Kay.

– Sjokkerende

Gomez skal ha vært på plass i kantinen og håndhilst på de andre spillerne. Da han kom til Sterling, skal City-spilleren ha «klikket» umiddelbart.

Sterling skal først ha sagt: «So you think you’re the big man», før han skal ha forsøkt å ta et hodgrep på Liverpool-spilleren. Som et resultatet av det fysiske angrepet skal Sterling ha veltet maten som sto på bordet der han opprinnelig satt da Gomez kom bort for å hilse.

Selve konfrontasjonen varte bare i fire-fem sekunder, men The Athletic skriver at etterspillet fra episoden kan bli langvarig for England, Southgate og FA.

– Det var ganske seriøse greier og det fløy mat overalt. Sterling oppførte seg som et barn, sier en kilde til det normalt svært velinformerte nettstedet.

En annen kilder forteller at det brått ble ampert mellom de to.

– Det skjedde helt ut av det blå. Hva i all verden var det som skjedde nå? Alle var ganske sjokkert, sier den andre kilden til The Athletic.

Hadde sår under øyet

Tidligere tirsdag skrev The Telegraph at Sterling angivelig skal ha forsøkt å fremprovosere en motreaksjon fra Gomez, men at stopperen bare tok et steg tilbake.

Senere mandag dukket det også opp bilder av Joe Gomez som viste at Liverpool-spilleren hadde fått et sår under øyet. Et sår han ikke hadde før konfrontasjonen.

Bakgrunnen for den ampre stemningen er møtet mellom Liverpool og Manchester City søndag, en kamp de røde fra Merseyside vant med 3-1 og sikret seg en luke på ni poeng ned til de lyseblå i toppen av Premier League-tabellen.

Gomez kom inn som innbytter og hadde tydelig fått beskjed om å stoppe Sterling, som stadig ble mer og mer farlig ute på sin kant utover i andre omgang.

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.