Stream FA-Cup finalen gratis

 

Det er duket for folkefest på Wembley når Chelsea og Leicester møtes til FA Cup-finale lørdag. 21.000 skal se lagene kjempe om trofeet fra tribunene.

Se finalen på gratis stream

Du får sett hele finalen gratis på Unibet TV. Får å få tilgang til kampen må du ha penger på konto eller aktive spill. Det koster med andre ord ikke noe å se kampen, men du må gjøre et innskudd om du ikke har penger på konto, eller må opprette ny konto.

Om du ikke har konto kan du benytte deg at Unibets velkomsttilbud: du får 600 kroner å spille for når du setter inn 200 kroner.

Opprett konto HER og se finalen gratis

Chelsea er favoritter i finalen

Spillselskapene holder Chelsea som en ganske klar favoritt før finalen. Chelsea har i skrivende stund 1.90 i odds, mens Brendan Rodgers og Leicester City har 4.20 i odds på å vinne kampen etter 90 minutter.

Siste kamper: Chelsea v Leicester

Rodgers: – Vi er her for å vinne

Leicester har slått både Manchester United og Southampton på veien mot finalen, og Rodgers erkjenner at selv om det er morsomt å ha kommet langt, er de der for å vinne.

– Vi vet at vi må spille bra mot et fantastisk lag. Vår ambisjon er å vinne, sier den tidligere Liverpool- og Celtic-treneren.

Chelsea skal om drøye to uker spille Champions League-finale mot Manchester City, og blir ingen lett match for revene fra Leicester.

Ukens trippel runde 5

Dessverre så gikk kun to av tre spill inn i forrige spalte. Tottenham gikk på et overraskende 2-0 tap mot Crystal Palace. Tottenham klarte å

Les videre

Siste Nyheter

Tottenham-legende Jimmy Greaves er død

Tidligere Tottenham, Chelsea og England spiss Jimmy Greaves døde i en alder av 81. Tottenham bekreftet nyheten i en uttalelse søndag morgen. «Vi er ekstremt