Sunday Funday!

Søndagen står for tur og det må kunne sies å være en litt anderledes søndag enn vanlig. Hele 6 kamper på planen idag inkludert 5 kamper med avspark 15:00. Så med andre ord, en perfekt dag for oss som tok oss ut litt ekstra igår kveld:).

Vi starter i 15 runden og tar turen til Goodison park hvor stemningen er alt annet enn god om dagen for de blåkledde. De ligger et poeng over streken og må virkelig begynne å plukke poeng ska drømmen om fornyet kontrakt i Premier League neste sesong bli en realitet. Idag for de besøkt av Wolves som drømmer om å kunne få ta turen ut i europa neste sesong. Så man kan vel trygt si kontrastene er stor. Wolves kommer fra en fin 4-0 seier i midtuken mot Watford, men har vært ganske ustabile i formen og har slitt med å finne stabliteten over tid.

Ser man på tabellen så skulle man tro at Wolves er favoritt, men oddsmarkedet tenker ikke helt likt. Everton står til 2.28 på seier, noe som i mine øyne er ganske høyt. Hadde sett for meg 0.30-0.40 punkter høyere kanskje, men samtidig så har de hele Goodison i ryggen gjennom 90 minutter. En ganske så tøff match å spå egentlig. Så vi står over 1X2 markedet for denne gang. Men vi plukker med oss et spill

Wolves Scorer over 1.5 Mål @ 3.75 

WOlves-forsvarere på Free Hit GW28
Kan bortelaget juble høyest etter dagens dyst?

Vi tar turen videre til Yorkshire hvor en skikkelig bunn-kamp må man si står for tur. Leeds ligger i likhet med Everton nevnt over nede i sumpen og trenger virkelig alle tre poengerene de kan få tak i nå. Da må et lag som Norwich slås, enkelt og greit.

En hyggelig ting å legge merke til i lagoppstillingene er at Patrick Bamford er tilbake fra start for Leeds, han fikk en halv time sist mot Villa i midtuken men er endelig tilbake fra start nå etter tre måneder på sidelinjen. Å kanskje er det akkurat denne vitamininnsprøytningen Leeds trengte for å berge plassen.

Patrick Bamford over 2.5 Skudd @ 1.9

Patrick Bamford Scorer @ 2.15

Tar med et siste målscorer spill, ikke så mye begrunnelse her. Watford defensivt ser rett og slett ikke ut.

Broja scorer @ 2.33

Broja Scorer x2 @ 9.00

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds