Alexander Arnold ute med skade - sliter med hamstring

Super Sunday!

Søndag står for tur og du verden hvilken søndag vi har i vente. Ikke på lang lang tid har et enkelt-oppgjør vært så stor som denne. Deles Premier League tittelen ut idag mon tro? Mange vil kanskje si det om City skulle ende opp med alle tre poengene ikveld og skaffe seg en fire poengs luke. Mens skulle Klopp sine menn stjele med seg alle tre er racet plutselig snudd helt på hodet igjen.

Men det er ikke bare i Manchester det spilles ball idag. Tre kamper starter parralelt klokken 15 og vi kjører på med spill i to av de!

For mens det spilles om tittelen i Manchester idag så spilles det om fornyet kontrakt på Carrow Road også. Et skikkelig bunnoppgjør. En kamp som i mine øyne ikke er mulig for Norwich å tape om de har tenkt til å spille i det gjeveste selskap neste år. Skulle Shean Dyche ta med seg alle tre poengene idag så tror jo jeg vi for godt skiller lag med Norwich neste år.

Burnley fikk seg en reel opptur senest i midtuken da dem var vertskap for Everton og fikk med seg tre livsviktige poeng nede i sumpen og kutta luken til sikker plass til bare et fattig poeng. Men som vi alle fikk med oss igår så slo Everton sterkt tilbake og har 4 poeng ned til Burnley

Her tror jeg ikke Burnley reiser hjem tomhendt, så får vi se om det blir et eller tre som blir med tilbake.

Uavgjort/Burnley & Under 3.5 Mål @ 1.77

I London er det duket for et aldri så lite London-Derby. West Ham gjester Brentford til dyst. Synes det er litt vanskelig å vite hvor West Ham står nøyaktig. På tabellen ser det ikke så dårlig ut. Sjette plass og Europa spill neste sesong godt innen for radius. Samtidig som dette kjemper de i Europa League og er kun en kamp unna å nå semifinale. Samtidig så sparer ikke Moyes noe på kruttet når det kommer til 11-eren. Stiller toppet mannskap. Tror det blir en seig kamp med litt lavt tempo.

Under 2.5 Mål @ 1.78

Også til slutt da selve rosinen i pølsen. Seriefinalen som den nå har blitt døpt til. På oddsmarkedet er d ikke tvil om hvem som er favoritt. City står til omtrent 2x pengene noe som i mine øyne kanskje er litte granne lavt. Men samtidig så spilles det på Etihad noe som så klart taler for vertene. Liverpool har vært outstanding i det siste og kommer til Manchester idag i knall form og proppet av selvtillit. Kanskje ørlite granne bedre form enn City, men alt det glemmes når kampen er i gang. En kamp som på mange måter er så og si umulig å spå. Men klarer ikke å se for meg her at Liverpool reiser hjem uten noen poeng med seg. Så lenge Liverpool ikke ender opp med å tape idag så vil nok dette vare helt til siste serierunde.

Liverpool +0.5 Asian Handicap

Alle odds er hentet fra Unibet!

Lykke til om dere skulle følge noen av spillene, så høres vi plutselig igjen!

Marius Namtveit

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds