Tabelltips – Topp tre

1. Manchester City

Forrige års ligavinnere. Manchester City havnet 19 poeng foran United forrige sesong og var fullstendig overlegne. De satte en haug av rekorder, så mange at det ikke er vits i å begynne å nevne de engang. Likevel endte de sesongen litt varierende.

Å vinne ligaen to år på rad er ikke lett, men Manchester City har et sterkt nok lag til å gjøre det. På grunn av Guardiola, på grunn av fantastiske spillere og hvordan han ser ut til å alltid være et skritt foran på det taktiske og på spillemønsteret. Og så er det spennende å se. Det naturlige målet til Manchester City nå må jo være å vinne Champions League, så det må jo være et fokus på det. Jeg tror på ingen måte at de blir så suverene som de var i fjor, men de er jo den klare favoritten for meg i hvert fall.

 

2. Liverpool 

Wikestad: Nå kan tiden ha kommet for å vinne ligaen igjen for første gang siden 1990.

Børrestad: Det ser nesten litt for bra ut. Nå har de hentet inn flere spillere.

Hangeland: Hvis det er en mann i hele verden som kan plukke av et ego av en spiller, så er det Klopp. Shaqiri var en smart signering. Det blir spennende. Men kan de nå helt opp forbi de lyseblå? Det er jeg litt i tvil om.

Børrestad: Firmino er en nøkkelspiller og gir plass til Salah. Han skal fortsette å jobbe.

Wikestad: Mange mente at de hadde verdens beste angrepstrio forrige sesong. Nå har de kjøpt verdens dyreste keeper og de har verdens dyreste midtstopper. I tillegg har de handlet sentral midtbane. De ser rett og slett ut som et komplett lag med bredde.

Finstad Berg: En del har jo troen på at Liverpool kan ta det i år. Folk forventer at de skal være den store utfordreren. De har et tydelig prosjekt med en trener som har en tydelig filosofi. Det som kan ødelegge for Liverpool er hvis de får en skade på Virgil van Dijk, eller på noen av fronttrioen.

3. Chelsea
Plassering forrige sesong: 5. plass

Wikestad: Chelsea var regjerende ligamestre og fikk en skjev inngang på sesongen. Det var blant annet mange klager på manglende spillerkjøp. Nå er det Sarri på Stanford Brigde.

Myhre: Utvilsomt en meget, meget dyktig trener. Spiller en fotball som er gøy å se på.

Wikestad: Hvilken fotball kan vi glede oss til?

Myhre: Han bygger lag. Han sier tydelig at han er opptatt av de spillerne han har. Der er fokuset hans.

Børslid: Du må jo gjøre gode kjøp, men kanskje er han ganske lik Jürgen Klopp og handler smart og tenker langsiktig. Spørsmålet er om han kan få tid til å bygge noe her. Han har fått Willian til å snu og til å bli i klubben. Han er en fenomenal spiller.

Myhre: Vi glemmer at det viktigste er å utvikle de spillerne man har. Det å skape en enhet som tenker at «det er vi som jobber sammen» er viktig. Sarri har vist at han klarer å komponere et lag og å få spillerne til å se gode ut sammen.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds

%d bloggere liker dette: