Tabelltips – Wolverhampton

Wolverhampton, eller «Portugal», er en av sesongens store spørsmåltegn.

Det er en stund siden det har vært knyttet større forventinger til en nykommer. Ulvene vant Championship med hele ni poeng ned til Cardiff. Med det styrtrike kinesiske konglomeratet Fosun international group i ryggen, skal Wolves lukte på en god plassering, alt annet vil være en skuffelse.

Den tidligere keeperen Nuno Espírito Santo fortsetter I managerstolen på Molineuix.

Overganger

Midlene ulvene har til rådighet er nesten for godt til å være sant. Dette har de vist I sommer. De har Hentet Mountinho, Boly, Jimenez, Patricio og Adama Traore.

Her er det mange store navn, med mye ferdigheter og erfaring innabords. Mountinho er hentet fra Monaco og tilfører midtbanen erfaring og mye kreativitet. Boly kommer fra Porto. Uten at jeg kjenner så mye til han, så er det ofte et kvalitetsstempel at man spiller 37 kamper på en sesong for Porto.

Patricio kommer nok til å gå rett inn mellom stengene hos ulvene, og er ett navn fotballfans har hørt om I årevis. Personlig har jeg alltid likt keepern Rui Patricio– aldri forstått hvorfor ingen har hentet han. Nå får han altså sjansen sin, dette tror jeg blir en stor suksess.

Sist, men ikke minst, har vi Adama Traore; som kommer å tilføre en ekstra x-faktor i Wolves-laget. Enorm fart og god teknikk kommer til å passe spillstilen til Santo som hånd i hanske. Eneste spørsmålet er om han klarer å være displinert nok bakover.

Spillere som har forlatt Wolverhampton: Doulgas (Leeds)

Forventet lagoppstilling

Rui Patricio
Saiss– Coady– Boly
Doherthy–Neves–Moutinho–Jonny
Costa-Jiminez–Jota

Nuno Santo kommer etter alle solemerker å fortsette med sin 3-4-3-formasjon. Med offensive vingbacker blir det stort defensivt ansvar på de sentrale midtbanespillerne; dette løste Neves strålende ifjor. For å skape ubalanse fører/slår ofte Coady (omskolert midtbannespiller) ballen gjennom ledd. På topp har de et trekløver med masse spennende kvaliteter– spesielt den tildigere Atletico Madrid-spilleren Jota. Uten å gjenta meg selv; det er såpass mye kvalitet I dette laget, at nedrykk nesten er utenkelig. Tror kanskje de vil slite litt mer defensivt enn flere eksperter gir utrykk for. Spørsmålet er om de klarer seg når nivået flyttes ett hakk opp?

Tabelltips – 9.plass

 

Skrevet av: EDVARD KLOKKERSVEEN

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds