Tamt Man Utd med nok en målløs kamp

Manchester United – San Jose Earthquakes 0-0

Et reservepreget Manchester United med mange unggutter klarte bare 0-0 i en treningskamp mot San Jose Earthquakes.

– Vi er ikke et lag. Vi er en gruppe spillere fra forskjellige lag. Noen fra førstelaget, noen fra U23, noen yngre og noen som kommer fra lån. Vi har ikke et lag til å spille bedre enn vi gjorde, men det er en treningsøkt, sa United-trener José Mourinho etter kampen, ifølge klubbens hjemmeside.

– Det er en helt typisk treningskamp, men vi har fått se mange av de yngre og spennende spillerne til Manchester United. Det er en kamp vi bør forvente at de vinner, sa TV 2s fotballkommentator Endre Olav Osnes ved kampslutt.

Klopp-yndling snudde til seier mot Liverpool

Romelu Lukaku, Marcus Rashford og Jesse Lingard kom til VM-semifinale med sine respektive land, og José Mourinho har gjort det klart at de ikke blir klare til Premier League-åpningen mot Leicester.

Sánchez på plass etter visumtrøbbel
Manchester United-manageren startet med Alexis Sánchez og Anthony Martial på topp i treningskampen mot San Jose Earthquakes sent søndag kveld, men sammen med resten av lagkameratene gikk de målløse av banen mot MLS-laget.

Sánchez sluttet seg til United-troppen senere enn resten, grunnet visumtrøbbel, men rakk lagets andre treningskamp.

– Det er bra for Alexis. Det var hans første kamp, etter noen individuelle treninger. Han trengte det, og han gjorde en god innsats, sa Mourinho om stjernespilleren.

God Bailly-mulighet
San Jose Earthquakes så rystet ut fra start mot Manchester United, og Eric Bailly burde styrt inn Alexis Sánchez’ innlegg etter bare fire minutters spill. Det var også det nærmeste Premier League-klubben kom i kampen.

Manchester United måtte se MLS-laget skape de fleste store sjansene. Den nysignerte målvakten Lee Grant leverte en meget god redning på avslutningen fra Tommy Thompson i andreomgang, og mot slutten av kjampen hadde amerikanerne en heading i tverrligger fra Yeferson Quintana.

San Jose Earthquake presset på etter et seiersmål i sluttminuttene, men et Manchester United-lag med mange unggutter holdt inn til 0-0.

Manchester Uniteds oppkjøring fortsetter med den TV 2 Sport Premium-sendte treningskampen mot Milan tidlig torsdag morgen

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds