Ten Hag ser det “positive” etter krisetap mot FC København

Erik ten Hag var delvis fornøyd med Manchester Uniteds opptreden i Parken etter å ha tapt 4-3. 

To scoringer fra Rasmus Højlund ga United en solid ledelse før Marcus Rashford fikk direkte rødt kort av dommer Donates Romas.

“Det skal aldri være rødt kort til Rashford! Jeg hater disse sakte film-reprisene som får alt til å virke ti ganger verre”, skrev CBS-ekspert Jamie Carragher på Twitter/X etter utvisningen.

Den tidligere Liverpool-spilleren delte senere sine tanker rundt VAR i fotballen. “Spillet er borte. Bli kvitt VAR! Det er en katastrofe, uttalte Carragher.

Norges Mohamed Elyounoussi og Diogo Concalves utlignet ledelsen for hjemmelaget like før pause, men Bruno Fernandes satte sitt lag i føringen igjen med et straffespark i det 70. minutt.

Erik ten Hags mannskap måtte likevel se seg slått til slutt etter to sene scoringer fra FCK i Parken.

– Ser det “positive”

I et intervju med TNT Sports etter kampen sa Ten Hag: “Jeg har sett mye positivt fra denne kampen men mot slutten mister vi litt fokus. Det er alltid vanskelig å spille så lenge med ti mann. Vi kjempet og løp, men mistet fokus”.

På spørsmål om de første 20 minuttene før det røde kortet var den beste fotballen United har spilt denne sesongen, svarte nederlenderen: “Ja, det tror jeg. Selv med ti mann kontrollerte vi kampen”.

De røde djevlenes neste kamp er hjemme mot nyopprykkede Luton lørdag ettermiddag.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds