Test ut Bedreodds.com!

Det er bare en ting som er bedre enn å vinne når du spiller odds på fotball, det er å vinne mer når du vinner! Fotball-EM er høysesong for oddsspilling og tilbudene hos bettingselskapene er mange. Det er derfor lett for at man velger å spille hos bookmakeren man kjenner godt fra før, fordi det er vanskelig å få oversikten i jungelen av odds og spillmuligheter hos de forskjellige spillselskapene.

Samtidig vil du neppe få de beste oddsbetingelsene på alle fotballkampene hos den samme bookmakeren, og derfor er det smart å bruke litt tid på å se på hva de forskjellige bettingselskapene har å tilby på de sportsbegivenhetene som du ønsker å spille odds på. Dette er som sagt en tidkrevende prosess for å få oversikten, men hvem har sagt at du må gjøre dette selv? Hva om noen andre gjør arbeidet for deg og gir deg den totale oversikten?

Bedreodds har gjort arbeidet for deg

Alle ønsker vi vel å spare både tid og arbeid, og det er nettopp det bedreodds.com gjør for deg. Der har de gjort arbeidet for deg og samlet inn oddsen for vinnermarkedene (HUB) på utvalgte kamper i forskjellige ligaer og turneringer. Gjennom sesongen finner du blant annet EM 2020, Premier League, La Liga, Eliteserien, Bundesliga, Serie A, Champions League og Europa League. 

Når du kommer til Bedreodds, ser du de aktuelle ligaene og turneringene til venstre. Et menyvalg er også utvalgte kamper. Når du trykker på ett av disse valgene vil du se de aktuelle kampene på midten, med odds for de tre mulige utfallene hjemme, borte eller uavgjort. Oddsen du ser er også den beste som finnes i markedet blant bookmakerne som det sammenlignet odds hos. For tiden er dette inntil 10 ledende spillselskaper. Med andre ord er du garantert de beste oddsbetingelsene hos de forskjellige bettingselskapene som er blitt sammenlignet med hverandre. Øverst til høyre vil du se dagens oddstips med sammenlignende odds hos de aktuelle bookmakerne.

Se forskjellen mellom beste og dårligste odds

Når du trykker på det utfallet du ønsker å satse på, får du opp en oddssammenligning i stigende rekkefølge øverst på midten av nettstedet som viser oddsen som tilbys på dette utfallet hos de forskjellige bookmakerne. Du får også opp en sammenligning i kroner som viser hva de forskjellige bettingselskapene utbetaler for det samme oddsspillet (med 300 kr i innsats). 

Ved siden av dette får du også vite hva forskjellen mellom beste og dårligste odds betyr i prosentvis utbetaling, om du velger å spille odds hos bookmakeren med den laveste oddsbetingelsen fremfor bookmakeren med den beste oddsbetingelsen.

Se den potensielle utbetalingen på din egen kupong

Når du velger utfall som du spiller odds på, vil du se det som heter «Min kupong» nederst til høyre på siden. Den viser deg hva du får i utbetaling om du spiller på en enkelt kamp. Den viser også dette samt samlet odds på kupongen din om du velger å ha flere oddsspill på samme tippekupong. 

Bruk Bedreodds så blir fortjenesten større når du vinner

Det å spille odds er aldri en garanti for gevinst, men det er bedre å sørge for at den potensielle gevinsten blir så stor som mulig enn å spille hos den første og beste bookmakeren du husker navnet på. Grunnen til det er ganske så enkel. Det koster det samme å spille uansett hvilken bookmaker du plasserer oddsspillet hos, så hvorfor ikke spille odds der du får større fortjeneste når du vinner?

I en tenkt kamp i Eliteserien mellom Rosenborg og Viking gir en bookmaker 1,60 i odds på seier til Rosenborg, mens enn annen tilbyr odds på 1,70 på det samme utfallet. Satser du for 300 kroner på dette får du henholdsvis 480 og 510 kroner tilbake fra de to bookmakerne om spillet ditt ender med suksess. 

Det betyr at det ene bettingselskapet gir deg 10 prosent mer for den samme innsatsen, og det viser hvorfor det er viktig å sjekke odds hos de forskjellige bookmakerne. Det koster like mye å spille uansett, men fortjenesten din blir større. Spiller du odds på jevnlig basis kan det bli mye penger av å spille hos bookmakeren med den beste oddsbetingelsen i løpet av ett år. Legg derfor turen innom bedreodds.com for å sammenligne oddsen hos flere bookmakere, så vinner du mer når du vinner i fotballbetting!