The Athletic: Arsenal i samtaler med Manchester City-angriper

Arsenal er interesserte i å hente Gabriel Jesus (25) til Emirates Stadium denne sommeren, ifølge The Athletic. 

Arsenals tekniske direktør Edu Gaspar skal ha holdt samtaler med Gabriel Jesus sine representanter i flere måneder og den brasilianske spissen skal være åpen for en overgang til The Gunners, skriver nettstedet.

Mikel Arteta er ute etter å styrke angrepet sitt i overgangsvinduet kommende sommer. Jesus, som kom til City fra Palmeiras i 2016, skal være en potensiell mulighet for Nord-London-klubben.

The Athletic melder videre at Everton-spiss Dominic Calvert-Lewin også er et alternativ som blir vurdert.

Arsenal-manager Arteta har tidligere jobbet med Jesus under sin tid som assistenttrener for den lyseblå Manchester-klubben. Indre kilder ser på Arsenal som favoritter til å hente 25-åringen i sommer, skriver The Athletic.

Arsenal exploring possibility of signing Manchester City’s Gabriel Jesus.
Arsenal er favoritter til å hente Jesus denne sommeren.

Brasilianeren har slitt med spilletid denne sesongen, og hvis City lykkes i å hente Erling Braut Haaland denne sommeren, vil veien til startelleveren bli enda lengre for City-spissen.

Jesus sin nåværende kontrakt utgår sommeren 2023, og det øker sjansen for et salg denne sommeren. Arsenal og Manchester City har enda ikke startet å forhandle om en overgang for 25-åringen, skriver The Athletic.

Jesus har scoret syv mål og gitt ni målgivende pasninger på 24 kamper for Guardiolas lag i Premier League denne sesongen.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds