The Athletic: Haaland er klar for Manchester City

Erling Braut Haaland (21) skal ha kommet til enighet med Manchester City om en overgang denne sommeren. 

Det melder det troverdige nettstedet The Athletic mandag formiddag.

I januar avslørte The Athletic at Haaland er førstevalget på Manchester Citys ønskeliste når klubben skal jakte etter en ny spiss denne sommeren.

Mandag melder samme nettsted at med mindre det oppstår noen forhindringer i siste sekund, er det forventet å komme en offisiell bekreftelse på nordmannens overgang til Manchester-klubben i nærmeste fremtid.

Pep Guardiola gives inside track on Man City striker situation
Haaland til Manchester City er en “done deal”, melder The Athletic.

Haalands representanter og City skal ha kommet til enighet om de personlige betingelsene sist måned, og spilleren skal være åpen for å spille for Pep Guardiola, skriver The Athletic.

Det er forventet at Manchester City vil aktivere Haalands utkjøpsklausul i Dortmund de neste dagene. Dersom alt går som planlagt, vil 21-åringen bli ny Manchester City-spiller fra og med 2022-23 sesongen, skriver The Athletic.

Haaland har scoret 85 mål på 88 kamper for Dortmund. På tross av interesse fra blant annet Real Madrid, Barcelona, PSG og Bayern München, ser det ut til at de lyseblå fra Manchester nå vil sikre seg et av de heteste navnene i fotballverdenen.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds