Thiago i full trening igjen, men fortsatt flere ute med skade

Reporter James Pearce i The Athletic, som følger Liverpool tett, sier at det ikke var tegn verken til Fabio Carvalho eller Curtis Jones på dagens trening. Carvalho ble skadet under lokalderbyet mot Everton sist lørdag.

Carvalho skal ifølge Sky Sports ha trent for seg selv.

Skadesituasjonen

Det er fortsatt tunge skader på manager Jürgen Klopps lag.

Jordan Henderson er hamstringskadet og ute i to-tre uker og verken Alex Oxlade-Chamberlain eller Naby Keita kan regne med å være i aksjon på denne siden av jul. Ingen av de er med i Liverpools tropper til Champions League.

En av de som ifølge rapportene fra de som fulgte treningen i Kirkby endelig var aktiv på gresset igjen, var Thiago Alcantara (bildet). Han har vært skadet en god stund, men er sannsynligvis å finne i Liverpools startellever mot Napoli på Stadio Diego Armando Maradona klokken 21 onsdag kveld.

Laget mot Napoli

Dermed blir sannsynligvis laget i første kamp i gruppespillet i Champions League;

Alisson Becker vokter målet.

Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Virgil van Dijk og Andy Robertson. Joël Matip kan gå inn for Gomez og Kostas Tsimikas kan erstatte Robertson.

Fabinho, Thiago Alcantaro og Harvey Elliott spiller på midten. James Milner kan være en utfordrer til en av plassene.

Luis Diaz, Mohamed Salah og Darwin Nunez spiller i angrep. Her blir Roberto Firmino og Diogo Jota er begge utfordrere til startplass.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds