Thiago Silva

Thiago Silva jaktes av Premier League-klubber

 

Paris Saint-Germain annonserte i oktober 2019 at både Thiago Silva og målgarantisten Edinson Cavani forlater klubben etter endt sesong.

Nå ryktes det at flere Premier League-klubber skal være lystne på å sikre seg Thiago Silva. Blant klubbene som er nevnt er Arsenal, Newcastle, Everton og Wolverhampton

SunSport bekrefter også at Mourinho er interessert i signaturen til 35 år gamle Thiago Silva. Brasiliaren er av mange sett på som en av tidenes beste brasilianske forsvarsspillere.

Lønn kan bli en utfordring

Lønskravet til brasilianeren kan bli en utfordring for mange av de interesserte klubbene. Thiago Silva fortsatt har et ønske om å fortsette karrieren i Europa, men for at han skal ende opp i England må en av Premier League-klubbene være villige til å bla opp en solid ukentlig sum.

Brasilianeren skal kreve nærmere 3,5 millioner i følge The Sun. Både Arsenal and Everton skal være villige til å forhandle med Silva. og diskutere kravene.

Cavani

Chelsea skal være interessert i Silvas lagkamerat, Edison Cavani. Selv om de blå fra London viser interesse, ryktes det at lønnsslippen på rundt 3,5 millioner i uken er nok til at Chelsea ser etter alternativer andree steder

Andree rykter sier at Atletico Madrid skal være favoritter til å sikre seg dene tidligere Napoli-spilleren

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds