Thiago tilbake, kommer nok rett inn på laget

To av lagene som har slitt denne høsten møtes på Anfield i kveld, Liverpool og Leeds United er to av de mest populære lagene i Norge og nå skal de kjempe om viktige tre poeng.

Kampen lørdag kveld avslutter en kjempetøff oktober, med mange kamper både i Premier League og Champions League.

Ikke helmørkt

Liverpool slo Ajax i Amsterdam i midtuka og slo tilbake for en heller skral forestilling i Nottingham, der Forest oppførte seg som den reneste Robin Hood og tok poengene fra “de rike”. Nå skal vi ikke overdrive da. 0-1 for Forest kom etter en rekke med storseier over Rangers, seier over Manchester City og West Ham United, så helmørk har ikke denne høsten vært. Men igjen har skadene ødelagt.

Nå er de røde tilbake på eget gress, mot et lag som har slitt fryktelig denne høsten og der manager Jesse Marsch virkelig begynner å leve farlig.

Laget har tapt de fire siste kampene, mot Crystal Palace, Arsenal, Leicester City og Fulham og er på 18. plass med ni poeng, like mange som de to som er under dem, Wolverhampton Wanderers og Nottingham Forest. Leeds United har elleve kamper da, de andre tolv.

Liverpool har 16 poeng på elleve kamper, ti poeng (og like mange kamper) etter Manchester City og tolv etter lederlaget Arsenal.

Laget

Liverpool kommer til å stille dette laget lørdag kveld, tror vi;

Alisson Becker vokter målet.

Trent Alexander-Arnold fikk startplass som høyreback mot Ajax sist og får det igjen.

Ibrahima Konaté satt på benken i Amsterdam. Det kan hende han får spille midtstopper sammen med Virgil van Dijk her. Joe Gomez har hatt høyst varierende resultater som vikar.

Andy Robertson spilte godt mot Ajax og spiller venstreback, med Kostas Tsimikas som reserve.

Fabinho er ikke i kjempeform for tiden, men blir likevel satt inn igjen som defensiv midtbanespiller.

Jordan Henderson er usikker før kampstart. Det kan hende at Jürgen Klopp uansett bruker formspiller Harvey Elliott.

Thiago Alcantara er frisk fra sin infeksjon i øret og bør settes rett inn på laget. Liverpool gråter over mangel på kreativitet når spanjolen er borte.

Framme er fortsatt Diogo Jota og Luis Diaz ute. Roberto Firmino, Mohamed Salah og Darwin Nunez vil igjen være angrepstrioen som skal utfordre Leeds Uniteds vaklevorne forsvar.

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds