Tirsdag kommenterer Wikestad Premier League igjen

Når oppgjøret mellom Manchester City og West Brom sparkes i gang tirsdag kveld, er det med Kasper Wikestad (44) bak mikrofonen. Det blir hans første kamp som kommentator siden den nedslående kreftbeskjeden han fikk for noen måneder siden.

– Jeg gleder meg skikkelig til å kommentere igjen. Det er godt over fire måneder siden sist, og jeg har virkelig sett frem til at dette skulle skje, skriver Wikestad i en SMS til VG.

Wikestad selv delte nyheten før i hans egen Premier League-podkast.

Mest glad, litt spent

Wikestad satte seg tidlig et mål om å være tilbake bak mikrofonen før jul. Målsetningen var i utgangspunktet å være tilbake til hoppuka.

Da han var gjest på TV 2-programmet «Senkveld med Helene og Stian» sa han at han konsentrerte seg om å være tilbake som kommentator til Hoppuka etter nyttår, men nå er han, etter en lang og krevende høst tilbake, og gjør comeback allerede når Manchester City tar imot West Bromwich på Etihad klokken 21.00 tirsdag kveld.

I et intervju med Nettavisen sier han følgende:

– Veldig morsomt at jeg får til det, sier Wikestad.

– Jeg er ikke helt friskmeldt, men jeg kan jobbe litt, så jeg er kanskje på skjema.

På spørsmål om hvilke følelser han sitter med før comebacket, svarer han:

– Jeg er mest glad, egentlig. Men blir jo fortsatt ganske fort sliten, så litt spent om jeg holder i 90 minutter, men tror jo det skal gå bra, sier Wikestad, som legger til at han har med seg Petter Myhre som ekspertkommentator, og at han vil være et «sikkerhetsnett».

Wikestad har kommentert idrett på skjermen i en årrekke og har vært sentral i TV 2s dekning av Premier League siden kanalen ervervet Premier League-rettighetene. Wikestad har kommentert fotball for kanalen siden 2010. Han har også dekket OL, ishockey, snowboard og hopp.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds