Tirsdagens beste tippetips

Ny uke venter og ny runde i Premier League sparkes i gang allerede tirsdags kveld, vakkert! Her er våre beste tippetips til tirsdagens Premier League kamper. 

Newcastle – Leeds

Først ut er Newcastle – Leeds. Newcastle i en helt elendig form inn mot den matchen. Steve Bruces mannskap står uten en seier på siste ti kamper i alle turneringer. Ute av begge cupene. Skal det snu denne kampen? Neppe tror jeg, men Leeds på sin side har ikke imponert noen heller. 3-0 og hodestups ut av FA-Cupen mot League 2 mostander. 

Når det kommer til kampbildet så kan jeg se for meg Leeds ha en del ball og styre kampen i store perioder.  Det leder oss inn til spillene vi skal på her.

Newcastle lager o11.5 Frispark @ 2.40 

Leeds -1 (Europeisk Handicap) Cornere @ 1.76

(Eurpoeisk handicap er det samme som -1.5 Asian Handicap eller Leeds (0-1) som også blir brukt)

WBA v Manchester City

Neste stopp får vår del blir The Hawthorns og definisjon på oppgjør mellom topp mot bunn. WBA fikk faktisk med seg et sterkt poeng fra Etihad. Den gangen med Slaven Bilic ved roret. Blir det poengdeiling igjen denne gangen? Neppe tror jeg.

Det jeg derimot tror det blir er mål. Det har virkelig svingt i Sam Allardyce siste kamper. 21 mål til sammen har det vært de siste 5 kampene WBA har vært involvert i, jeg tror dette forsetter når City står på motsatt banehalvdel. City på sin side står med et fattig tap på sine siste 27 kamper i alle turneringer og har virkelig funnet tilbake til gamle takter.

Spillene denne kampen blir som følger: 

Over 3 Asian @ 1.92

Over 1.25 Asian Første Omgang @ 1.89

All odds er hentet fra Unibet!

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds