Tirsdagens overgangsrykter

 

Bayern München er sterke i troen på at Leroy Sané vil flytte på seg i sommer. Kantspilleren startet bare ni Premier League-kamper etter nyttår. I Bayern vil Sané etter alle solemerker få mer spilletid, spesielt nå som Robben og Ribery er ferdige i klubben.

Manchester United krever hele 1,56 milliarder kroner for Paul Pogba, skriver Daily Star. Pogba har tidligere flørtet med Real Madrid, men den spanske storklubben må selge noen av sine stjernespillere for å få råd til franskmannen. På den andre siden er det kilder som melder at Solskjær vil gi Pogba kapteinsbindet i Manchester United.

Sannsynligvis står også Eden Hazard høyere på ønskelisten til de hvite. Chelsea har gitt Hazard tillatelse til å forlate klubben for drøyt 970 millioner kroner. Belgieren har ett år igjen av kontrakten. Samtidig kan Chelsea-fansen glede seg over at Olivier Giroud har bestemt seg for å bli i klubben.

Manchester United er villige til å betale utkjøpsklausulen på knapt 1,2 milliarder kroner for Benfica-stjernen Joao Felix, skriver Daily Mail. 19-åringen scoret 20 mål og leverte 12 målgivende pasninger denne sesongen. Også Manchester City og Real Madrid har vært koblet til stjerneskuddet.

Ryktene rundt Harry Maguire og en mulig overgang til Manchester City begynner å få bein å gå på. Maguire er tenkt som en erstatter til City-legenden Vincent Kompany som er ferdig i klubben. Kompany ble nylig presentert som ny Anderlecht-sjef. Han skal i følge Sky sports ønske å ta med seg akademitrenerne Simon Davies og Sam Erith til Belgia.

Tidligere Chelsea-manager, Antonio Conte, skal være enig med Inter om de personlige betingelsene. Conte tar sannsynligvis over managerjobben for Milano-klubben i sommer, skriver The Guardian.

Det er dårlig nytt for Juventus, som i stedet mobiliserer for å lokke Maurizio Sarri tilbake til Italia. Det skriver The Sun.

Arsenal er i ferd med å sikre seg Valencias brasilianske sisteskanse Norberto Murara, hevder samme avis. London-klubben har vært i samtaler med Muraras representanter.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds