To jokere til juleprogrammet – Fantasy Premier League

 

Skal det klatres på overall-rankingen i jula, må man treffe på noen spillere med lavere eierandel enn de mest populære valgene.

Vi har plukket ut et par spillere som kan hjelpe deg å knappe innpå lederen i ligaen din, og få fart på Overall-ranken din.

I disse tider et skift i kamp-programmet for flere lag. Noen går inn i en tøffere periode, mens andre lag har et mørkegrønt program foran seg de neste ukene. To spillere utmerker seg når vi ser på spillere som er spennende den neste måneden.

Richarlison – 7.9m

Først ut er Everton-spiller Richarlison de Andrade. Everton har fått fart på sakene igjen etter at Duncan Ferguson tok over som midlertidig manager. Richarlison har levert 5.5 poeng i snitt de siste 6 rundene, til tross for et relativt tøft program.

Til helgen venter et Arsenal-lag som sliter defensivt, og til tross for at det står oppført som en 4-kat kamp, kommer Richarlison til å være en stor utfordring for Arsenal-forsvaret. Etter hjemmekampen mot Arsenal spiller Everton hjemme mot Burnley og borte mot Newcastle. Med unntak av en kamp mot Manchester City, har Everton et svært innbydende program de neste 9 rundene.

Vil man prioritere andre spillere, kan RIcharlison vente til Runde 22, men har man pengene i bankene og få andre alternativer, kan det være et sjakktrekk å få inn brasilianeren nå.

Wilfred Zaha – 6.8m

I likhet med Richarlison har Zaha fått fart på sakene de siste rundene. Crystal Palace møter Newcastle, West Ham, Southampton og Norwich de neste fire rundene. Særlig Southampton og Norwich har sluppet inn mange mål i mot denne sesongen, men det oser heller ikke kvalitet av forsvaret til Newcastle og West Ham.

Zaha er en spiller som ofte får med seg bonuspoeng når han leverer målpoeng, og en scoring fra ivorianeren betyr ofte at han drar med seg 1,2 eller 3 bonuspoeng i samme slengen.

Til 6.8m er Zaha et svært godt kjøp før juleprogrammet sparkes i gang. I tillegg til et lovende kamp-program, er han sjelden utsatt for rotasjon. I prisklassen 6-7m er det få alternativer som frister mer enn Wilfred Zaha akkurat nå.

 

I morgen kommer vi inn på ukens dilemma, der vi ser nærmere på hva man gjør med noen av de større profilene på Fantasy Premier League. Senere på dagen legger vi også ut ukens kapteinstips!

Vil du få med deg FPL-oppdateringer, nyheter og konkurranser i forbindelse med kampene i Premier League?  Liker du oss på Facebook får du alle oppdateringer i feeden din!

Tottenham-spiller på vei til Ajax

Ifølge rapporter fra Nederland ønsker storklubben fra Amsterdam å hente Steven Bergwijn tilbake til den nederlandske ligaen. Storavisen, De Telegraaf, melder i dag at Bergwijn ikke er

Simons tips til midtukekampene

  Newcastle – Norwich Det første spillet jeg tar i runde 14 er i bunnkampen mellom Newcastle og Norwich. Newcastle er på 2. plass over

Kapteinsvalg GW14

Etter noen runder uten noen kapteinsdiskusjon er det kanskje på tide å se på andre alternativer vi kan plassere kapteinsbindet på (eller er det egentlig

Fantasy-dilemmaer før GW13

Det er snart årets vakreste tid, nemlig en desember-måned fullspekket med Premier League! Det byr på opptil flere fpl-dilemmas (eller trilemmas?). Vi har igjen henvendt