To jokere til juleprogrammet – Fantasy Premier League

 

Skal det klatres på overall-rankingen i jula, må man treffe på noen spillere med lavere eierandel enn de mest populære valgene.

Vi har plukket ut et par spillere som kan hjelpe deg å knappe innpå lederen i ligaen din, og få fart på Overall-ranken din.

I disse tider et skift i kamp-programmet for flere lag. Noen går inn i en tøffere periode, mens andre lag har et mørkegrønt program foran seg de neste ukene. To spillere utmerker seg når vi ser på spillere som er spennende den neste måneden.

Richarlison – 7.9m

Først ut er Everton-spiller Richarlison de Andrade. Everton har fått fart på sakene igjen etter at Duncan Ferguson tok over som midlertidig manager. Richarlison har levert 5.5 poeng i snitt de siste 6 rundene, til tross for et relativt tøft program.

Til helgen venter et Arsenal-lag som sliter defensivt, og til tross for at det står oppført som en 4-kat kamp, kommer Richarlison til å være en stor utfordring for Arsenal-forsvaret. Etter hjemmekampen mot Arsenal spiller Everton hjemme mot Burnley og borte mot Newcastle. Med unntak av en kamp mot Manchester City, har Everton et svært innbydende program de neste 9 rundene.

Vil man prioritere andre spillere, kan RIcharlison vente til Runde 22, men har man pengene i bankene og få andre alternativer, kan det være et sjakktrekk å få inn brasilianeren nå.

Wilfred Zaha – 6.8m

I likhet med Richarlison har Zaha fått fart på sakene de siste rundene. Crystal Palace møter Newcastle, West Ham, Southampton og Norwich de neste fire rundene. Særlig Southampton og Norwich har sluppet inn mange mål i mot denne sesongen, men det oser heller ikke kvalitet av forsvaret til Newcastle og West Ham.

Zaha er en spiller som ofte får med seg bonuspoeng når han leverer målpoeng, og en scoring fra ivorianeren betyr ofte at han drar med seg 1,2 eller 3 bonuspoeng i samme slengen.

Til 6.8m er Zaha et svært godt kjøp før juleprogrammet sparkes i gang. I tillegg til et lovende kamp-program, er han sjelden utsatt for rotasjon. I prisklassen 6-7m er det få alternativer som frister mer enn Wilfred Zaha akkurat nå.

 

I morgen kommer vi inn på ukens dilemma, der vi ser nærmere på hva man gjør med noen av de større profilene på Fantasy Premier League. Senere på dagen legger vi også ut ukens kapteinstips!

Vil du få med deg FPL-oppdateringer, nyheter og konkurranser i forbindelse med kampene i Premier League?  Liker du oss på Facebook får du alle oppdateringer i feeden din!

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.