Champions league finale

Torsdag kommer terminlista – så begynner preseason om noen uker

Torsdag kommer den første smak av en ny sesong. Sesongen 2023/24, der man igjen skal juble, heie og fortvile.

Terminlista for Premier League kommer klokken ti og der kan man plotte inn de store kampene, kanskje begynne planleggingen til turer til balløya og finne kampene for sitt eller sine lag.

Dagen før, altså kommende onsdag, åpner overgangsvinduet, som skal rulle og gå med rykter og mer eller mindre bekreftede overganger utover sommeren og helt til august er over og vi er kommet noen uker inn i sesongen.

Og ikke før har Erling Braut Haaland (bildet) og resten av suverene Manchester City jublet for Champions League-gull og en historisk Treble, så er det landslagspause, så litt fotballferie, før det er på han igjen.

For Liverpools del går turene til Tyskland og Singapore denne gang. 2. Bundesligaklubbene Karlsruhe og Greuther Fürth står på kampprogrammet, før turen til Asia og Singapore venter i slutten av juli. Her blir det kamper mot den ferske Championship-klubben Leicester City og Bayern München, før laget drar hjem til de siste forberedelser i England før ligastarten lørdag 12. august. Community Shield-kampen går helgen før og spilles mellom Manchester City og Arsenal.

Fram til søndag 19. mai neste år skal det spilles 38 kamper i ligaen, i tillegg til to hjemlige cuper og Europacuper.

Nytt denne sesongen blir en god pause i januar og at FA-cupen skal spilles i midtuker.

En ting er også sikkert; alle lagene begynner sesongen med null poeng.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds