Tottenham forbereder bud på Adama Traoré

Ifølge Fabrizio Romano, den italienske overgangseksperten, har det foregått direkte kontakt med alle involverte parter, og Spurs planlegger nå å legge inn bud på spanjolen.

Adama Traoré, som til tider brukte Tottenham-forsvarerne som rundingsbøyer sist helg, er nå sterkt linket til Tottenham og hans tidligere manager i Wolverhampton, Nuno Espirito Santo. Nord-London klubben er på jakt etter kantspillere som kan forsterke laget før overgangsvinduet stenger om en drøy uke.

Den sterke driblefanten har vært i Wolves siden 2018, og har blitt over 100 Premier League kamper rikere med syv mål for klubben. I tillegg har han erfaring i den øverste ligaen for både Aston Villa og Middlesbrough. Selv om 25-åringen ikke akkurat er kjent for å være noen måljeger, er det få som tviler på hans potensialet og offensive bidrag.

Kanskje et klubbskifte vil gjøre godt for det tidligere Barcelona-produktet. Det er i hvert fall ingen skjult hemmelighet at hans tidligere sjef, Espirito Santo, ønsker han til Tottenham.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds