Tottenham nær ny signering!

Med knappe to uker igjen før ligasesongen i England er i gang og alt braker sammen er det viktig å få med seg hvilke spillere som kommer, og hvilke spillere som går!

I dagens innslag ser vi nærmere på den argentinske forsvarsspilleren Cristian Romero som Tottenham er veldig interessert i.

Enighet mellom Tottenham og Romero

Fjorårets sesong var en skuffelse for Tottenham, de kom på 7. plass i ligaen og tapte ligacupfinalen, og i tillegg ble de nødt til å finne seg en ny manager. I kommende sesong er det mange spørsmål knyttet rundt laget, hvor et av de viktigste spørsmålene er om Harry Kane blir eller går fra klubben. Laget har også mistet en god forsvarsspiller i Toby Alderweireld som denne uken ble solgt til Al-Duhail SC i Qatar. Derfor ser Tottenham etter å finne en erstatter, og spilleren de sikter seg til er Atalanta midtstopper Cristian Romero.

Ifølge flere rykter har Romero og Tottenham kommet frem til enighet om personlige betingelser. Dermed gjenstår det for Atalanta og Tottenham å bli enige om overgangssum. Visstnok skal Tottenham være villig til å betale opp til 55 millioner pund, men overgangen kan ryke hvis de venter for lenge fordi Barcelona skal også være interessert i å hente argentineren.

Argentineren ønskes på lån  

Den gode nyheten er at Barcelona ikke ønsker å bruke mye penger på å signere Romero, og har heller lyst til å hente spilleren på lån. Dette gjør det mer sannsynlig for at han drar til Nord-London ettersom Atalanta er mer interessert i å selge, samtidig som Romero ønsker et permanent sted å spille fotball.

Skulle Tottenham klare å signere Romero vil de få en klassespiller og en solid stopper som vil gå rett inn i første elleveren. I fjor ble han kåret til årets forsvarsspiller i Serie A, og i årets Copa America imponerte Romero for Argentina sitt landslag. I finalen mot Brasil vant Argentina 1-0 med Romero i midtforsvaret hele kampen.

En slik signering kan ha store og positive innvirkninger på klubben. For lagets nye manager Nuno Espírito Santo vil en spiller som Romero passe perfekt inn i det Tottenham laget han forsøker å skape, siden Nuno er kjent for å fokusere ekstra nøye på å ha et godt og kompakt forsvar. Dette er også en signering som kan være til nytte for å overbevise Tottenhams største stjerne Harry Kane om å forbli i klubben, fordi det kan bidra til å signalisere og imøtekomme ambisjonene Kane har for seg selv og kommende sesong.

Tottenhams plan B

Skulle Romero ryke for Tottenham er planen å sikte seg til Fiorentina’s Nikola Milenkovic. Han er også midtstopper og er en landslagsspiller for Serbia som har vært en god spiller i Serie A i flere sesonger.  Med bare ett år igjen av kontrakten sin med Fiorentina, kan han signeres for en mye lavere pris enn Romero vil koste Tottenham.

Det er klart at argentineren er førstevalget for Tottenham å styrke forsvaret sitt med. Når det er sagt har Milenkovic vært en utmerket spiller i Serie A helt siden 2017, hvor han regelmessig har vært i start elleveren til Fiorentina. Begge disse spillerne vil gjøre Tottenham til et bedre lag enn de er i dag. For manager Nuno er det viktig å få en av disse to spillerne på plass i stallen så fort som mulig, slik at han kan begynne arbeidet med å bygge Tottenham opp med et sterkt forsvar før sesongen er i gang.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds