Tottenham signerer nederlandsk stjerne

 

Tottenham bekrefter på sin Twitter-konto onsdag at 22-åringen Steven Bergwijn er klar for klubben.

Bergwijn har vært i PSV-systemet siden 2011 og står bokført med 113 kamper for A-laget. Han har også sju landskamper for Nederland.

Men nå er det altså Premier League og Tottenham som gjelder for den spennende kantspilleren. Med Harry Kane langtidsskadet har London-klubben vært på jakt etter offensive erstattere gjennom hele januarvinduet.

Les også:  Arsenal signerer midtstopper

Bergwijn blir omtalt som en driblesterk og rask kantspiller med gode avslutningsegenskaper, og har skrevet under en kontrakt som strekker seg frem til 2025 hos forrige sesongs Premier League-firer og Champions League-finalist.

I Tottenham overtar han nå draktnummer 23, som har vært ledig siden Christian Eriksen forlot klubben tirsdag. Ifølge BBC skal Tottenham ha bladd opp i underkant av 300 millioner kroner for å sikre seg hurtigtogets tjenester.

– Det er en drøm for enhver spiller å spille i Premier League. Da jeg var en liten gutt så jeg opp til Mourinho, og nå skal jeg spille for ham. Du må ha tro på deg selv, og jeg vet hva jeg kan bringe til denne klubben og dette laget. Jeg er god med ballen, jeg kan score og spille god fotball. Det er det jeg liker. Å spille her, er en drøm og en ære for meg, sier Tottenhams nye spiller i sitt første intervju med klubben.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds