Tottenham v Fulham

Lørdag kl 16.00 norsk tid, tar Tottenham imot nyopprykkede Fulham.

Fulham skal prøve å sikre seg sesongens førstepoeng poeng, mens det er en såkalt må vinne kamp for Spurs. Det er også verdt å nevne at det blir gjensyn med gamle klubben for Mousa Dembélé, som har 62 kamper for «Cottagers».

Spurs vant 1-2 borte mot Newcastle i runde 1. De var en del spørsmålstegnet ved laget, da de hadde flest spillere i hele ligaen som hadde deltatt i VM. Det ble ikke en så avgjørende faktor som mange hadde trodd. Av de mest sentrale spillerne så Alli, Eriksen og Verthongen friske og rask–Kjæledeggen Kane virket litt tyngre i steget. Men ifølge mine statistikker og etter å ha sett kampen, vant til slutt helt fortjent.

Det er ikke meldt om noen nye skader i spurs-troppen. Man kan forvente en ytterligere innfasing av spilleren som kommer fra VM-spill (les: Trippier og Dembélé osv.

«Det norske Fulham» fikk et hardt møte med verdens beste liga. Palace vant fortjent 0-2 på Craven Cottage, og Fulham-fansen måtte gå slukøret hjem til med paien i venstrehånden. Jeg fikk dessverre se mye av det jeg nevte i min sesong-analyse av Fulham. Slavasia Jokonovic sine gutter hadde for store rom mellom lagdelene, noe lynhurtige Palace belyste til gangs. Når heller ikke innover-kantene til Jokonovic klarer å skape ubalanse, faller dynamikken i 4-3-3 formasjonen sammen som ett korthus. Midtbanen til Fulham var det store lyspunktet. Seri var akkurat så gode som man kunne håpe, mens Cairney spilte på få berøringer med stoisk ro.

Til denne kampen kommer mest sannsynlig Joe Bryan til å miste med en ankelskade. Dette kan bety at Fosu-Mensah tar plassen hans i den bakre fireren. Hvor er i den bakre fireren er et spørsmål. Jeg tror at Le Marchand flyttes ut på back og Mensah tar hans plass i midtforsvaret.

Tottenham gis 1.29 i odds til å ta denne kampen. Det er vanskelig å si seg uenig med traderne hos pinnacle sports her. Med tanke på hvor skjørt det defensive spillet til Fulham virket, så tror jeg dette kan bli stygt. Min spådom: 3-0 Tottenham.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds