Liverpool på rekordjakt

Det kan bli en travel sommer for Liverpool

Det kan bli en travel sommer for Liverpool

Etter en strålende sesong i både Premier League og Champions League, kan det se ut til at Liverpool har en travel sommer i vente.

Liverpool har vært linket til flere spillere allerede, men noen rykter har fått langt mer fotfeste enn andre.

Memphis Depay skal, ifølge liverpoolfc.com, være på ønskeliste til Jurgen Klopp. I følge nettstedet skal Klopp ha sendt speidere for å se på Depay i 3-0 kampen mot Marseille for fire dager siden. Depay har fått en ny vår i Lyon, og endte sesongen med 9 mål og 13 målgivende. Selv om ryktene har fokus på nederlenderen foreløpig, kan det ikke utelukkes at speiderne var der for å se på Aouar og Ndombele.

En spiller som fort kan være på vei ut dørene på Anfield, er Xherdan Shaqiri. Den sveitsiske kraftpluggen kom til klubben i fjor sommer, men har tilsynelatende slitt med å tilpasse seg spillestilen. Salget av Shaqiri skal åpne opp mulighetene for å signere Villareals Samuel Chukwueze.

Flere spillere på vei ut

Ut dørene på Anfield, kan Shaqiri få selskap av Lovren, Mignolet, Clyne og Lallana. Alle fem ser ut til å ha en usikker fremtid i Liverpool.

I følge The Mirror, skal også Liverpool være villige til å gi slipp på Harry Wilson. Wilson  har vært på lån hos Derby denne sesongen, og flere klubber i Premier League skal være interesserte. Prislappen ryktes å være på rundt 20 millioner punder, eller rundt 200 millioner norske kroner. Wolves skal være i førersetet i kampen om signaturen til Wilson. Ulvene ryktes også å være nære ved å fullføre en overgang for unggutten Rafael Camacho.

Ajax duo på vei inn?

deligtg.jpg
De Ligt i aksjon mot Tottenham

Med flere spillere på vei ut, blusser det naturligvis opp rykter om spillere på vei inn. To spillere det har florert rykter om de siste dagene, er Ajax duoen Matthijs De Ligt og David Neres. Alle de største klubbene i Europa sikler etter underskriften til Ajax-stopperen Matthijs De Ligt. I et radiointervju for noen dager sidenbekreftet Guillem Balague at Liverpool er i samtaler med De Ligt.

Der blir han i så fall stoppermakker med landsmannen Virgil Van Dijk. De Ligt har tidligere uttalt at Liverpool er en fin klubb. Og det skader sikkert ikke at klubben har klippekort i Champions League-finalen. Kanskje er De Ligt mannen som vipper tittelkampen i Liverpools favør neste sesong?

Den 19 år gamle kapteinen har mange beundrere, men ifølge den tidligere Manchester United og Milan-stopperen Jaap Stam bør det bare stå mellom to klubber. Barcelona og Liverpool.

Werder Bremens kaptein Max Kruse har bekreftet at han kommer til å forlate klubben når kontrakten hans går ut i sommer, fordi han er klar for en ny utfordring.

gettyimages-1074027068.jpg
Max Kruse kan være en passende back-up til Roberto Firmino. I sommer kan Liverpool snappe ham opp gratis.

Den 31 år gamle angriperen har scoret 12 mål og har 14 målgivende for laget som endte på 8. plass på tabellen denne sesongen, men beskrives som en spiller som ikke er en klassisk spiss. Han skal være en som kommer dypt og kan presse i tillegg.

Ifølge Sport 1 er Kruse ønsket av både Liverpool og Bayern. Sistnevnte ser på ham som en backupløsning for Robert Lewandowski, men skal ha blitt lunkne etter å ha fått høre om angriperens lønnskrav.

 

-> Gårsdagens Overgangsrykter