Tre spillere du ikke bør bytte inn på Fantasy nå

Vi har plukket ut noen populære spillere du helst ikke bør bytte inn på Fantasy den kommende runden.

Dejan Kulusevski (8.1m)

Kulusevski gjorde det skarpt i første runde og i skrivende stund har 330 000 byttet inn svensken på fantasy.

Det høres kanskje rart ut å ikke anbefale spilleren som fikk 13 poeng i første serierunde, men den kommende runden venter en tøff bortekamp mot Chelsea. Etter det er programmet en god del grønnere for Tottenham, men da er også nysignerte Richarlison klar for spill.

Vi tror det går ut over spilletiden til Kulusevski, og dermed også poengfangsten på sikt. Ikke en spiller man bør ha øverst på ønskelista akkurat nå.

Kieran Trippier (5.0m)

Har man spillere på benken som kan vikariere for Trippier i GW3 og GW5 så bør man absolutt vurdere å bytte inn engelskmannnen, men her forutsetter vi at alternativene på benken er dårlige.

Trippier kan være årets fantasy-kupp om Newcastle fortsetter på samme måte som kampen hjemme mot Nottingham Forest, men akkurat nå finnes det bedre alternativer i forsvar.

Newcastle skal i løpet av de fire neste kampene spille borte mot Brighton og Wolves, i tillegg til to hjemmekamper mot Liverpool og Manchester City.

Vi anbefaler at du vurderer Trippier på sikt, men at du legger tanken i skuffen til etter Manchester City-kampen.

Aston Villa-spillere

Den siste på listen er ikke én spiller, men et helt lag.

Har du Aston Villa-spillere på laget er du sannsynligvis godt i gang med å se deg rundt etter alternativer. The Villans skuffet stort første serierunde, og har bare et par gode kamper i vente før kampprogrammet blir blodrødt.

Etter Everton (H) og Crystal Palace (A), venter fire kamper med en snitt FDR på 4 (fixture difficulty rating). To hjemmekamper mot West Ham og Man City, og to bortekamper mot Arsenal og Leicester.

Det siste du burde gjøre nå er å bytte inn Aston Villa-spillere, men har du noen Villa-spillere på laget allerede bør du vente en runde eller to før du kaster dem på dør.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds