Fantasytips Tottenham

Tre spillere du må ha på laget nå – Dobbel Gameweek 20

Før runden plukker vi ut tre spillere du må ha på laget til Gameweek 20 på Fantasy Premier League. Ettersom Haaland er eid av nærmere 90% og har dobbel GW, sier det seg selv at han bør være på laget.

Utover det har vi ingen City-spillere på topp tre. Grunnen er rett og slett at vi prioriterer spillere som med stor sannsynlighet kommer til å spille begge kampene denne runden. Likevel er det en City-spiller du bør vurdere om du har både plass og penger til han.

Fire lag med Dobbel Gameweek

Manchester City møter Manchester United borte og Spurs hjemme.
Manchester United møter følgelig City hjemme og Palace borte.
Spurs møter Arsenal hjemme og City borte.
Crystal Palace møter Chelsea borte og Manchester United hjemme.

Marcus Rashford

Rashford er det klareste kjøpet på Fantasy denne runden, om du ikke har ham. Han er i sitt livs beste form og har levert fire målpoeng på de siste tre rundene. Tar vi med alle konkurranser har han 7 mål og 2 målgivende etter VM-pausen (6 kamper).

Ønsker man å gå litt bort fra template denne runden og har ballene til å droppe Haaland som kaptein, er Rashford en het kapteinskandidat.

Bruno Fernandes

Bruno kommer før både Harry kane og Kevin De Bruyne, mest på grunn av kampen mot Crystal Palace.

Det har blitt få mål på Bruno Fernandes denne sesongen, men han arkitekt bak mange sjanser og kommer også til gode sjanser selv. De siste tre kampene har midtbanespilleren levert 0 mål og 2 assist med 0,6 xG og 2,2 xA.

Harry Kane

Kan risikere å måtte stå over mot Manchester City om han pådrar seg et gult kort.

Kane er en perfekt erstatter til Darwin Nunez, som muligens må stå over helgens kamp på grunn av skade.

Tottenham-spissen har bare fire blanks denne sesongen, like mange som Haaland. De siste 10 kampene har engelskmannen sanket langt flere poeng enn Haaland på fantasy, og nå skiller det bare 17 poeng mellom de to superspissene.

Harry Kane må være på laget denne runden, til tross for fire gule kort.

NB: Har du både pengene tilgjengelig og mindre enn tre city-spillere på laget, bør du også vurdere Kevin De Bruyne. Manchester City har dobbel GW om tre runder også. 

Ukens langskudd

To spillere når ikke opp på topp tre denne runden, men vi mener de fortjener å nevnes. Om man ønsker litt ekstra krydder til fantasy-laget, så er dette to fine differ til GW20. Begge har et høyt poengtak og lave eierandeler med hhv 6,4 og 3,4%

Hueng Min Son spiller to tøffe kamper mot Arsenal og Manchester City. Son har ikke levd opp til forventningene denne sesongen, men fikk endelig hull på byllen mot Crystal Palace forrige runde. VI ser antydninger til at Son er på vei tilbake til godt gammelt slag.

Riyad Mahrez ser ut til å være bankers i startelleveren til kampen mot Manchester United. Veldig usikker med tanke på spilletid i den andre kampen, men kan være verdt sjansen. Det tredje beste alternativet på City etter Haaland og KDB.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds