Tre utvalgte Vardy-erstattere på Fantasy

Vardys skade betyr at nærmere 2 millioner managere må, eller bør, bytte ut engelskmannen fra sitt fantasylag. Her er kandidatene vi mener du bør vurdere, og våre tre favoritter.

Harry Kane – 11.1m

Kommende kamper: Liverpool (H), Brighton (A). Chelsea (H), WBA (H), Man City (A)

Det finnes ingen mer åpenbar Vardy-erstatter enn Harry Kane. Tottenham-spissen er spillets største poengsanker denne sesongen, og har i tillegg en kamp tilgode på flere av de andre topplagene.

Kampprogrammet som venter er ganske tøft, med kamper mot Liverpool, Chelsea og Man City i løpet av de fem kommende kampene. Pustepausene mot Brighton og West Bromwich lukter tosifrede poengfangst lang vei.

Selv om programmet ser tøft ut er det verdt å nevne at Spurs trolig bare trenger å score ett eller to mål for at Kane-investeringen skal gi “gevinst”.

Harry Kane har vært involvert i 23 av 33 Tottenham-mål denne sesongen – 12 mål og 11 assists.

Edinson Cavani – 7.8m

Kommende kamper: SHU H), Arsenal (A). Southampton (H), Everton (H), WBA (A)

En spennende spiller om du tør gamble på at uruguayaneren får spilletid fremover.

Cavani står med fattige 40 poeng på fantasy så langt denne sesongen, men justerer vi poengene for spilletid har han solide 7.12 poeng per 90 min.

Det kommende kampprogrammet og skuffende prestasjoner fra Martial lover godt for Cavani. Spørsmålet er om man velger å bruke United-kvoten på et usikkert kort når man i stedet kan bruke denne på Pogba eller Bruno på midtbanen.

I tillegg er det nok av spennende spiss-kandidater i Cavanis prisklasse.

Reklame: Setter du inn 200 kr får du 3 x 200 kr i gratisspill. Hva venter du på?

Michal Antonio – 6.3m

Kommende kamper: SHU H), Arsenal (A). Southampton (H), Everton (H), WBA (A)

Antonio er et fint budsjett-alternativ, men det finnes trolig bedre måter å anvende pengene man har til rådighet ved et salg av Vardy.

Velger du å gå for Antonio bør du ha en klar plan for de 4 millionene du har til rådighet. Enten det er oppgradering av en midtbanespiller eller et planlagt bytte lenger ned i veien.

Vi tror dog at det finnes bedre alternativer på spissplassen akkurat nå.

Dobbeltrunder i vente

Flere lag har kamper til gode sammenlignet med de andre lagene i Premier League. Det betyr naturligvis at disse har en eller to dobbeltrunder i vente de kommende månedene.

Everton og Aston Villa er lagene som har færrest kamper så langt denne sesongen – 17 kamper.

Danny Ings – 8.3m

Kommende kamper: Arsenal (H). Aston Villa (H), Man Utd (A), Newcastle (A) Wolves (H)

Southampton har spilt 18 kamper denne sesongen, og har dermed en kamp til gode på flere av Premier League-lagene.

Tøffe kamper i vente gjør at Ings blir litt mindre attraktiv enn noen av alternativene i samme prisklasse. Fra og med runde 23 eller 27 kan Ings være et knallkjøp

Calvert-Lewin – 7.6m

Kommende kamper: Leicester (H). Newcastle (H), Leeds (A), Man Utd (A) Fulham (H)

Dominic Calvert-Lewin har ikke scoret ett eneste mål siden GW11. Siden da har han spilt fem kamper og stått over en kamp. I tillegg til det har Everton fått to av sine kamper utsatt (GW16 og GW19).

Samtidig har priset på Everton-spissen blitt langt mer attraktiv etter bytterushet før GW19. Nå koster Calvert-Lewin bare 7.6m, sammenlignet med 8.0m for bare noen runder siden.

Når vi legger til at Everton har to kamper til gode, er det liten tvil om at Calvert-Lewin må inn på laget i nærmeste fremtid.

Senest før GW 28, om du tør å vente så lenge. Aller helst før neste runde sparkes i gang.

Ollie Watkins – 6.1m

Argumentet for Aston Villa-spissen er mye av det samme som med Calvert-Lewin. Aston Villa har i likhet med Everton to kamper til gode.

I tillegg har formlaget fra Birmingham kanskje det “letteste” programmet de neste 10 rundene. Forhåpentligvis får vi noen dobbeltrunder i perioden før GW31.

Våre tre favoritter:

  • Harry Kane
  • Calvert-Lewin
  • Ollie Watkins

 

Setter du inn 200 kr får du 3 x 200 kr i gratisspill. 

Klikk her for å få innskuddsbonusen

Kapteinvalg GW20

På tide å droppe Bruno Fernandes?

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds