Ukens Lag – Runde 2

 

Keeper & Forsvar

Rui Patricio:
Wolves-keeperen hadde ingen travel mandagskveld hjemme på Molineux. Slipper inn ett mål i løpet av kampen, men det var lite portugiseren kunne gjøre med Martials avslutning. I 2.omgang reddet han poeng for ulvene, da han vartet opp med en god redning på Pogba sitt forsøk fra 11-meteren.

Ricardo Pereira: 
Høyrebacken fosset opp og ned langs høyresiden i kampen mot Chelsea. I tillegg til en god jobb defensivt, var det bidragene offensivt som til slutt gjorde at vi mener han bør være med på rundens lag i GW 2.

O´Connell:
Jack O´Connell skal ha en stor del av æren for at Crystal Palace ikke fikk utrettet noe som helst mot Sheffield United denne runden. Zaha var en skygge av seg selv, og mye grunnet godt spill av O´Connell.

Yerry Mina:
De siste to forsvarsspillerne spiller på samme lag. Den første av de er kjempen Mina. Bunnsolid kamp, og en spiller det kan bli spennende å følge med på denne sesongen.

Lucas Digne:
En av ligaens beste backer leverer en god kamp, og får i tillegg notert seg for målgivende på Bernards 1-0 scoring. Franskmannen ble byttet ut 20 minutter før slutt pga en kjenning. Sannsynligvis var det for å unngå at Digne pådro seg en mer alvorlig skade.

Midtbanen

Dani Ceballos:
Arsenals nye midtbanejuvel briljerte i kampen hjemme mot Burnley, og var uten tvil banens beste spiller. Helt der oppe blant de aller beste denne runden, men får naturligvis tøff konkurranse av andre spillere som leverte varene i runde 2.

John Lundstram:
Lundstram var toneangivende forrige runde, og spilte nok en god kamp hjemme mot Crystal Palace. Burde hatt målgivende i 1.omgang, etter et strålende innlegg til McGoldrick på bakerste stolpe. Spissen presterte dog å bomme på megasjansen. Lundstram tok saken i egne hender i 2.omgang, og scoret kampens eneste mål på en retur.
Plassen på rundens lag kan kanskje diskuteres, og den aller heteste kandidaten til plassen er Ruben Neves – som scoret Premier Leagues vakreste mål så langt denne sesongen.

Kevin De Bruyne:
Er det noe tvil? Dominerte fullstendig, og setter opp både Aguero og Sterling. Kanskje rundens spiller, selv om det fort er en finne som stikker av med den tittelen.

Angrep

James Maddison:
Maddison ser ut til å ha tatt ytterligere steg denne sesongen. Var strålende, særlig i 2.omgang, i kampen mot Chelsea. Nydelig dødballfot som treffer godt, ofte. Slår en perfekt corner som treffer pannebrasken til Ndidi på 1-1.

Teemu Pukki:
Følger opp en god kamp mot Liverpool md Hat-trick mot Newcastle. Viser som en av de mest målfarlige spissene i Premier League. RUNDENS SPILLER

Sadio Mane:
En svak prestasjon av liverpool, men med en stjernespiller som Mane på laget, greier de likevel å få med seg alle tre poengene. Strålende scoring like før pause, og er nest sist på ballen på 2-0.

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.