Ukens lag – Runde 3

 

Angus Gunn:

Holder nullen borte mot Brighton, og har tre redninger i løpet av kampen. Andre hete kandidater, som kan forsvare en plass i laget, er: Heaton, Dubravka og Ederson. Vi endte likevel på Angus Gunn denne runden, på grunn av antall redninger og smultringen.

Frederic Guilbert:

Guilbert debuterte for Aston Villa i kampen hjemme mot Everton, og viste lovende takter på høyrebacken. Guilbert fikk ved flere anledninger vist frem hurtigheten og den enorme løpskraften han har. Det manglet kanskje noe på sluttproduktet i kampen mot Everton, men Guilbert var et friskt pust på høyresiden. Det blir spennende å se han borte mot Palace den kommende runden.

Tyrone Mings:

Det serr ikke alltid ut som Mings har full kontroll, men for en bauta han er i Aston Villa-forsvaret. Mings blokkerte flere av skuddene som gikk i retning målet til Heaton, samtidig som han ryddet unna innlegg på innlegg. Mings blir uten tvil en viktig mann for The Villans denne sesongen.

Paul Dummett:

Dummett spilte en god kamp, og var sjefen i forsvaret til Newcastle i kampen mot spurs. Dubravka fikk overaskende lite å gjøre mot Tottenham, mye grunnet godt forsvarsspill av forsvaret som er ledet av Mr.Dummy. Hjemmelaget skulle kanskje hatt en straffe, men når gjestene vinner er det helt fortjent at Dummett får en plass på rundens lag.

Patrick van Aanholt:

På sitt beste er van Aanholt Premier Leagues beste venstreback. Særlig på grunn av sine offensive bidrag. Da alle trodde Manchester United ville presse på for seiersmålet på overtid, var det i stedet PVA som dukket opp på overtid. Backen stormet fremover på en kontring og avsluttet en god kontring med å sette ballen i mål forbi David de Gea. Noe slett keeperspill var det dog fra den spanske målvakten. Matchvinneren på Old Trafford fortjener utvilsomt en plass på rundens lag.

 

Midtbane

Mohamed Salah:

Salah ble rett og slett for mye for Arsenal-forsvaret, og med sine to scoringer sørget han for at Liverpool nå har full pott etter tre kamper.

James Maddison:

En ny god kamp fra Leicesters midtbane-juvel. Maddison vartet opp med en strålende assist til Jamie Vardy´s 1-0-scoring.

David Silva:

Kampen mot Bournemouth på søndag var Silva sin kamp nummer 400 for de lyseblå i Premier League. I jubileumskampen varter han opp med to målgivende og er ellers bunnsolid.

Moussa Djenepo:

Djenepo var bare på banen i 40 minutter, men vingen trengte ikke mer enn en omgang for å vise hva han er god for. Etter bare to minutter på banen skrudde han ballen i lengste hjørne fra rundt 20 meter og sendte The Saints i ledelsen. Viste også defensive kvaliteter i vingrollen i 3-5-2 formasjonen.

Angrep

Sebastien Haller:

Hadde en fin zlatana-esque scorpion-variant på 1-1, som hadde fortjent en bedre skjebne. Utover i andreomgangen viser han frem målscoreren som bor i han, og scorer to mål som sikrer West Ham årets første trepoenger.

Tammy Abraham:

Endelig løsnet det for Abraham i Chelsea-drakten. Allerede etter tre minutter åpnet han målkontoen og sendte Chelsea i ledelsen. I 2.omgang er det samme man som sender Chelsea i ledelsen igjen(3-2) og sikrer sesongens første seier for Chelsea og Lampard.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds