Ukens trippel i Premier League – Oddstips

Rundens trippel. Her finner du våre tre utvalgte oddstips til den 25.runden i Premier League.

Du velger selv om du ønsker å spille trippel, dobler eller singler.

Wolverhampton – Leeds United

I en sesong preget av mye usikkerhet, og rare resultater er det en ting som er sikkert. Marcelo Bielsa sitt Leeds kan score mål mot hvem som helst. Og de kan like gjerne slippe inn mål fra hvem som helst. Det er alltids noe forfriskende med et nyopprykket lag som det kan se ut som har en taktikk om å bekjempe ild med ild. Av hittil spilte 23 kamper har Leeds scoret 40 mål. Det er MYE mål for et nyopprykket lag. Wolverhampton på sin side har ikke klart å ivareta den fantastiske formen fra forrige sesong. Noe av det kan muligens forklares med salg av nøkkelspillere som Jota og Doherty. Fasiten hittil er 17 baklengsmål fra åpent spill og 6 mål på straffe. Det virker som forsvaret har store utfordringer for å demme opp gode taktiske angrepsspill. Derfor tenker jeg at det skal bli lekeplass for spillere som Patrick Bamford og Raphina. Spesielt for Bamford som er både fantasy favoritt for runden, og på 7 plass for xG (Expected Goal). Unibet har satt 3 i odds for at han skal score i denne kampen. Så den høye oddsen overrasker meg, og tenker derfor det vil være en fin bet for å øke total oddsen.

Patrick Bamford scorer mål – 3.00 i odds

West Ham – Tottenham

Hva skjer når et lag som ikke klarer å holde nullen møter spillere som er i storform som Antonio og Soucek? Svaret er at de vil slippe inn mål. Tottenham har tapt fire av de fem siste kampene. Selv om noen av kampene har vært mot topplag som Chelsea og Manchester City, er det urovekkendeat Mourinho, skaperen av taktikken «Parkering av bussen», har sluppet inn ni mål på fem kamper. Jeg klarer ikke å se at de skal begynne å holde nullen mot West Ham, som på sin side har scoret sju mål på sine fem siste kamper. Selv om West Ham har forbedret forsvaret sitt betraktelig i 2021 er ikke de særlig stabile eller trygge de heller. Det skader derfor ikke at Mourinho har hvilt Kane i Europa Cup kampen mot Wolfsberger. Det lukter målfest, og over 2,5 mål i denne kampen virker bankers for trippelen.

Over 2,5 mål – 2,02 odds

Southampton – Chelsea

Det er noe fasinerende med et lag som får en ny manager. Plutselig virker det som alle problemene som preget laget forsvinner over natten, og laget ser ut som de kan slå hvem som helst. Dette stemmer veldig med Chelsea som har vunnet sine fem siste kamper og bare sluppet inn et mål i farta. Det er ingen tvil om at Thomas Tuchel er en av Europas mest talentfulle managere. Chelsea er for øyeblikket på fjerde plass for xG og nest lavest for xGA (Expected Goal Against). Selv om Tuchel har hovedsakelig møtt svakere lag som deres talenter burde slå på en vanlig dag, så ser jeg ser ingen grunn til at bryllupsreisen skal slutte mot Southampton. Southampton har på sin side tapt fire av de fem siste kampene. Blant annet 9-0 tapet mot Manchester United. Det vil være rettferdig å si at Southampton har en forsvarskrise, og jeg tror rett og slett at Chelsea har for mange kvalitetsspillere i laget til at de kan håpe på å få noe ut av denne kampen. Unibet har satt 1,80 i odds på at Chelsea skal vinne. Dette er overraskende høyt og en gavepakke for alle tippere der ute.

Chelsea vinner – 1,80

Ukens trippel

Ukens trippel i Premier League - OddstipsOppsummert er ukens trippel at:
– Patrick Bamford scorer
mot Wolverhampton.

– Over 2,5 mål i West Ham og Tottenham kampen.

– Chelsea vinner over Southampton.

Dette gir en total odds på 11.02. Som vil gi en god avkasting og forhåpentligvis en god start på denne spalten.

Lykke til, og husk å spill med måte.

 

 

 

 

100% bonus opptil 3000 kroner

Alle nye kunder får sitt første. innskudd doblet opptil 3000 kroner.

Registrer deg å få innskuddsbonusen her.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds