Ukens trippel runde 10

For en runde med fotball vi fikk! Totalt 44 mål ble scoret, hvorav fem av dem kom fra da Liverpool overkjørte Manchester United.

Hvis man trodde det var varmt under føttene til Solskjær før forrige runde, så kan man trygt si at mannen nå står i fyr og flamme. Det er også trygt å si; at Premier League slutter aldri å levere. Så la oss se hvilke spennende kamper runde 10 kan gi oss.

Her er neste rundes trippel.

Supertilbud til nye kunder: Sett inn 3000kr, spill for 6000 kr

Liverpool – Brighton & Hove Albion

I en tidligere spalte skrev jeg at Chelsea var min favoritt til å vinne ligaen i år. Jeg er ikke lenger like sikker i min sak. For Liverpool med Salah i spissen har hatt en imponerende start på sesongen. Liverpool med sine 27 mål er det eneste laget som er ubeseiret, hvorav Salah har stått for 10 av dem.

Liverpool ser rett og slett uslåelig ut.

Man kan selvfølgelig bli fort blendet av en 0-5 seier på Old Trafford, men etter 10 kamper inn i sesongen har det begynt å danne seg et klart bilde. Og det bildet forteller meg at Liverpool kommer til å være et lag de fleste gruer seg til å møte. Dette inkluderer Brighton, som er neste motstander.

Brighton har på ingen måter hatt en dårlig start på sesongen. Graham Potter har som forventet satt opp et godt organisert lag, og har bare tapt to kamper hittil. Mot Everton og Manchester City. Brighton-fansen vil kanskje være noe urolig med tanke på at de fire siste kampene har de bare scoret to mål.

Dette har ført til tre uavgjort og et tap. Brighton vil nok være mye mer organisert i forsvaret enn United, men jeg kan ikke se noe annet enn en Liverpool-seier i denne kampen.

Bl.a. tror jeg vi vil se det kjente formelen som er at Salah scorer og Liverpool vinner. Derfor er kampen trippelens første spill. Unibet gir 1,85 i odds for at Salah skal score når som helst og at Liverpool vinner. Dette spillet finner du under Wincast.

Salah scorer når som helst og Liverpool vinner – 1,85

Burnley – Brentford

For hver sesong er det alltid en av de nyopprykkede lagene som imponerer og gjør det bra det første året i Premier League. I år er det Brentford. Hittil i denne sesongen har Brentford vist at de er et lag man ikke skal undervurdere. Spesielt etter resultater som 2-0 over Arsenal, 3-3 mot Liverpool og 3-1 over West Ham. Det er spesielt forsvarsstatistikken til Brentford som er imponerende. Ifølge xGA (Exptected Goal Against) er det bare Manchester City som har bedre tall. Noe som sjeldent er å se blant lag som nettopp har kommet fra Championship. Burnley ligger i bunnsjiktet når det kommer til sjanser og mål, og jeg tror ikke det vil endre seg i denne kampen. Dette blir nok ikke rundens kamp, da jeg mistenker at dette kommer til å ende ganske målfattig. Derfor blir trippelens andre spill at det blir under 2,5 mål i denne kampen, til 1,72 i odds.

Under 2,5 mål – 1,72

Norwich City – Leeds United

Det er ikke bare Manchester United som har utfordringer med å forsvaret sitt. Det samme kan man si om disse to lagene. Jeg har skrevet mye om Norwich tidligere, og skal ikke legge noe mer vekt på de i denne spalten. De har hatt en tøff start på sesongen og jeg spår dem siste plass på tabellen. Leeds har også hatt en tøffere start på sesongen enn kanskje mange hadde spådd. Fra å overraske de fleste lag i forrige sesong, virker det som at de fleste lag har funnet ut av hvordan de skal håndtere Leeds i år. Bielsa betaler nå prisen for å ikke ville tilpasse taktikken sin etter motstanderen. Leeds scorer fortsatt mål, men de vinner ikke kamper. På 10 kamper kan Leeds bare notere seg én seier og ligger tett ved nedrykksstreken. Så hva skjer når to lag blottet for gode forsvarsstrategier møter hverandre? Det betyr ofte mål. Jeg tror fort at Leeds kan vinne den kampen, men ikke uten å slippe inn. Derfor blir siste spill på trippelen at det blir over 2,5 mål. Unibet gir 1,76 i odds for dette, noe som representerer en god verdi.

Over 2,5 – 1,76

Oppsummert så består rundens trippel av:

  • Salah scorer når som helst og Liverpool vinner over Brighton & Hove Albion
  • Under 2,5 mål i Burnley – Brentford
  • Over 2,5 mål i Norwich City – Leeds United

Dette gir en total odds på 5,60.

Lykke til, og husk å spille med måte.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds