Corona i Tottenham-leiren - elleve smittet

Ukens Trippel Runde 13

Her er ukens trippel fra gutta i Premier League Podden. Hver uke kommer Daniel og Christer med sin utvalgte trippel til Premier League runden. Denne runden er det Daniel som har plukket ut rundens tre beste spill.

Leeds – Fulham

I de fleste av Fulhams oppgjør blir det mål begge veier, og de scorer og slipper inn omtrent like mye. Det blir ofte underholdende kamper når Fulham spiller, og det tror jeg vi kan få her også. Med Mitrovic tilbake fra skade er de også enda bedre offensivt. Leeds ser bra ut fremover nå, og det er nesten utrolig at de ikke scoret mot Arsenal forrige helg. Jeg tror de fint kan score på dette Fulham-laget, som sjelden holder nullen.

Spill: Begge lag scorer
Odds: 1,45 @ Unibet

Southampton – Arsenal

Southampton ligger på 18.plass med åtte poeng etter ti spilte kamper. De siste fem kampene har endt med 0-1-4 for Hasenhuttls menn, og nedrykksspøkelset kommer nærmere og nærmere gangene på St Mary’s.

Derbyet mot Bournemouth i midtuka kan gi en god opplevelse for laget, men kampen mot serieleder Arsenal til helga tror jeg blir tøff. Den eneste grunnen til at jeg nøler med å sette Arsenal-seier her er at jeg tenker at de en eller annen gang kommer til å treffe et bananskall. Jeg tror dog ikke det er her bananskallet kommer.

Spill: Arsenal Vinner
Odds: 1.50

Tottenham – Newcastle

Spurs har faktisk vunnet alle hjemmekampene sine denne sesongen, i alle turneringer. De har til gode å møte noen av de beste lagene på Tottenham Hotspur Stadium så langt, men det er likevel en sterk prestasjon.

Til denne kampen er Emerson Royals suspensjon over, og Kulusevski ryktes å nærme seg tilbake fra skade. Newcastle spiller veldig mye uavgjort så langt, og har vist seg vanskelige å slå for flere gode lag. Jeg tror likevel dette blir for tøft for The Magpies, og med den oddsen som er på hjemmeseier for Spurs her, kan jeg ikke la være å ha spillet med på trippelen.

Spill: Tottenham vinner
Odds: 2.12 @ Unibet

Totaloddsen på ukens trippel er 4,61 hos Unibet. 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds