Ukens trippel runde 15

Her er ukens trippel fra gutta i Premier League Podden. Hver uke kommer Daniel og Christer med sin utvalgte trippel til Premier League runden. Denne runden er det Daniel som har plukket ut rundens tre beste spill.

Wolves v Brighton

Brighton fikk seg en etterlengtet seier forrige runde, med sterke 4-1 mot Chelsea og gamletrener Potter. Alt har ikke gått på skinner for de Zerbi etter han tok over klubben fra sørkysten, og de står med 1-2-3 etter han kom inn. Tapene har kommet mot Brentford, Tottenham og Manchester City, og de to sistnevnte kan tross alt de fleste tape mot. Wolves ligger nest nederst på tabellen med ti poeng på 13 kamper, og det ser ikke mye bedre ut etter sparkingen av Bruno Lage. De scorer alt for lite mål (6), men klarer likevel i blant å få med seg noe når de spiller på hjemmebane. Åtte av ti poeng er hentet fra hjemmekamper. Dette gjør at en ren borteseier føles litt risikabelt, når Brighton i tillegg har slitt med å få inn trepoengere under de Zerbi.

B (pengene tilbake ved U). 1,54.

Southampton-Newcastle 

Newcastle er virkelig i storslag om dagen. De er henter flest poeng på hjemmebane, men bortestatistikken er ikke så værst heller. Newcastle står med 2-2-1 på de siste fem bortekampene, hvor det ene tapet var knepent mot Liverpool. Southampton er, ikke uventet, variable i prestasjonene så langt denne sesongen. De har en ung tropp, en del nye spillere, og et par skader i forsvaret. Southampton står med 1-2-2 på de siste fem hjemmekampene. Jeg tror Newcastle fortsetter i det gode sporet de er inne i, og slår Southampton på St. Mary’s.

B. 1,92

Tottenham – Liverpool

Tottenham er vanskelige å forstå seg på for tiden. Det var bare så vidt at de slo Bournemouth sist, og før det var det strake tap mot Manchester United og Newcastle. Savnet etter Kulusevski er svært tydelig. Liverpool er også litt vanskelige å forstå seg på for tiden, og står med 2-0-3 de siste fem kampene i ligaen. Begge lag hadde kamp i Champions League tirsdag kveld. Liverpool var videre før kampen ble spilt, men de hvilte likevel ikke de beste skadefrie spillerne sine. Kampen endte til slutt med 2-0-seier mot Napoli. Tottenham hadde på sin side skjebnekamp tirsdag kveld, og hadde ikke mulighet til å hvile noen spillere. Kampen var borte mot Marseille, og de hadde røket ut av det gjeveste selskapet om Marseille hadde vunnet. Det så lenge mørkt ut, men Tottenham klarte å snu kampen til seier og avansement. Tilbake til det kommende oppgjøret: en ting som er sikkert er at Liverpool “alltid” slipper inn mål først i kampene sine. Dette har skjedd åtte ganger på tolv kamper i Premier League så langt denne sesongen. 

Tottenham scorer først. 1,95.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds