Ukens trippel runde 15

Takket være en VAR-annullering og en overbevisende seier av Liverpool, fikk vi endelig full pott på trippelen i forrige runde.

Så la oss svi mens jernet er varmt!! Her er tipsene for runde 15 og full satsing for å få full pott to runder på rad!

Skal du spille på oddsen denne helgen? Hos Unibet får du 100% innskuddsbonus inntil 3000 kr!

Registrer deg HER

Southampton – Brighton & Hove Albion

Første kamp i trippelen er «The South Coast Derby». Kanskje ikke et av de mest anerkjente derbyene eller et derby som fansen faktisk bryr seg om. Men allikevel fortsatt et derby.

Dette er to lag som ikke scorer så mye. På de fem siste kampene har Southampton scoret fem mål, mens Brighton har scoret fire mål. Det lukter altså mer fyrstekaker, enn fyrverkeri av denne kampen.

Begge lagene mangler gode spisser som klarer å utnytte de mulighetene de får. Southampton savner Danny Ings og Brighton har Maupay, som kanskje er ligaens største sløser når det kommer til å sette sjansene sine.

Dere skjønner kanskje hvor dette spillet ender. Nemlig under 2,5 mål. Unibet gir 1,70 i odds for dette, noe som representer god verdi for to tannløse lag.

Under 2,5 mål – 1,70

Manchester United – Crystal Palace

Dette blir første kampen til Ralf Rangnick som United trener. En trener som blir kalt for «The Godfather of Gegenpressing», og som har inspirert flere tyske trenere som Nagelsmann, Tuchel og Klopp.

Med tanke på angrepstalentene United besitter, blir dette en spennende kombinasjon. Mest sannsynlig vil spillerne få en tydelig kampplan å forholde seg til, noe som vil kunne være en fordel for spillere som f.eks. Sancho. For selv under Solskjær har United holdt seg topp fem når det kommer til xG (Excpected Goals), noe som jeg forventer kommer absolutt til å holde seg under den nye treneren.

Jeg har derfor lite tvil om at United kommer til å score mål i denne kampen. For Crystal Palace går ikke til denne kampen med høy selvtillit etter to strake tap mot Leeds og Aston Villa. I de to kampene var Crystal Palace i bunnsjiktet når det kom til målsjanser.

Selv om United er fryktelig tvilsom når det kommer til forsvaret, faktisk bare slått av Newcastle og Watford når det kommer til å slippe til store sjanser, så tror jeg United kommer til å vinne denne kampen. Unibet har satt 1,62 i odds for dette, og dermed satt de som favoritter.

Manchester United vinner – 1,62

Everton – Arsenal

Det ble som jeg spådde i forrige runde, det ble en tung dag for Everton-fansen. Everton ble overkjørt fra da fløyta blåste, og så aldri ut som de skulle klare å komme seg inn i kampen. Allerede fire dager etterpå skal de nå møte Arsenal.

Hadde Benitez kanskje fått lengre tid mellom kampene, ville jeg ha vært mer tilbøyelig for å tro at han kunne snu skipet. Men med et så tett kampprogram har jeg vanskelig får se at det ikke kan bli noe annet enn en Arsenal-seier.

Arsenal har hatt utfordringer med å klare å slå de topp seks lagene, men har vært nådeløse mot resten av tabellen. Spesielt har Smith-Rowe vært fryktelig god denne sesongen, og nå er Saka blitt friskmeldt til denne runden.

Den siste kampen på trippelen er derfor en Arsenal seier over Everton. Unibet har satt 2,16 i odds for dette. Altså er ikke Unibet ekspertene like sikre på en Arsenal seier som meg. Men fram til Everton får sine nøkkelspillere som Calvin-Lewin tilbake, tror jeg den tunge perioden vil fortsette.

Arsenal vinner – 2,16

Oppsummert så består rundens trippel av:

  • Under 2,5 mål i Southampton – Brighton & Hove Albion kampen
  • Manchester United vinner over Crystal Palace
  • Arsenal vinner over Everton

Dette gir en total odds på 5,95 hos Unibet.

Du får 5,64 i odds på den samme trippelen hos Norsk Tipping.

Lykke til, og husk å spille med måte.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds