Ukens trippel runde 2

Det ble gevinst og seks ganger pengene på årets første trippel. Denne helgen ruller Premier League videre, og vi har som mål å følge opp med ny gevinst denne runden:

Her er Ukens trippel til den andre runden i Premier League 2022/2023:

Skal du sette et spill på Premier League denne helgen? Hos Unibet får du 400% bonus på det første innskuddet ditt. Sett inn 500 og spill for 2500kr her. 

Arsenal – Leicester

Spill – Arsenal vinner
Odds – 1.50

Arsenal så meget gode ut, særlig i 1. omgang, mot Crystal Palace forrige runde. Angrepet og det defensive så bra ut. Jesus kan fort få seg et mål eller to her, og Saka og Martinelli ser også ut til å være på fra sesongstart. Leicester ga fra seg en 2-0-ledelse mot Brentford sist, og jeg tror de kan få det tøft borte mot Arsenal.

Brighton – Newcastle

Spill – Begge lag scorer
Odds – 1.84

Brighton kommer fra en sterk borteseier mot Man Utd i helga, hvor United-dødaren Gross fikk putta to mål. Brighton er et godt lag, og jeg tror de kommer til å score i sin første hjemmekamp for sesongen. Newcastle er bedre på hjemmebane enn borte, og har et par nye defensive spillere som kanskje ikke helt har kommet seg ordentlig inn i laget ennå.

Newcastle fikk i gang Callum Wilson i 2-0-seieren mot Nottingham Forest forrige runde. Laget har uten tvil mål i seg, og jeg tror fort de kan score både ett og to her. Jeg blir ikke overrasket om Newcastle vinner denne, men jeg har likevel troen på at Brighton skal få med seg et mål her.

Nottingham Forest – West Ham

Spill – West Ham vinner
Odds – 1.90

West Ham startet sesongen på vanskeligst mulig vis mot Manchester City, og tapte 2-0. Likevel ser jeg dem som favoritter i kampen mot Forest. West Ham har styrket seg offensivt, og har flere strenger å spille på i angrepet enn på lenge.

Nottingham Forest fikk en tøff start på sesongen på St. James Park forrige runde. Jeg tror det er for mange nye spillere som skal inn i dette laget, og at også denne kampen kommer for tidlig for Nottingham Forest.

West Ham hadde en meget god start på forrige sesong, og jeg tror også de vil gjøre det forholdsvis sterkt i starten av denne sesongen. Da skal kamper som denne vinnes for laget fra øst-London.

Totaloddsen på trippelen er 5.24 – Odds er hentet fra Unibet. 

Om du har planer om å spille på helgens kamper i Premier League, kan du få et supertilbud hos Unibet denne helgen. Som ny kunde får du 400% bonus på det første innskuddet.

Sett inn 500 og spill for 2500kr her. 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds