Ukens trippel runde 21

Dette er den siste spalten for 2021 og det hektiske juleprogrammet.

Forrige runde så vi en svak Liverpool-prestasjon ødelegge for trippelen og muligheten til å avslutte 2021 på topp. Så da fokuserer vi heller på å starte året 2022 med et realt smell og penger på kontoen.

Skal du spille på oddsen denne helgen? Hos Unibet får du 100% innskuddsbonus inntil 3000 kr!

Registrer deg HER

Watford – Tottenham

Det endte, som jeg spådde, med en målfest mellom Watford og West Ham. Dessverre for Watford var det på deres bekostning og de er nå på sitt femte strake tap. Watford er det eneste laget som har til gode å holde nullen i en kamp og ser forsvarsmessig ut som de er i fritt fall. Siden Ranieri tok over som manager har Watford sluppet inn totalt 25 mål. Bare Norwich og Newcastle har sluppet inn flere. Og bare på de fem siste kampene har Watford sluppet inn 15 mål. De er nok det laget i ligaen som per nå er i dårligst form.

Jeg tror ikke at denne trenden vil snu mot Tottenham. For selv om Tottenham skuffet stort i forrige runde, med uavgjort mot et Southampton-lag, som var en mann mindre, tror jeg denne oppgaven blir for stor for Watford. Tottenham er nemlig fremdeles ubeseiret under Conte, og de underliggende tallene er sterke.

I tillegg så har Harry Kane kommet på at han faktisk er en stjernespiss og har scoret mål i tre strake ligakamper. Som dere skjønner, så tenker jeg at dette blir en ryddig Tottenham-seier.

For dere som spiller Fantasy, så vil trippelspalten sitt tips være å få inn Son eller Kane på lagene deres, for jeg tror Watford kan gå på et nytt stortap. 

Tottenham vinner – 1,63

Crystal Palace – West Ham

Crystal Palace beviste i forrige runde at de ikke var avhengig av Zaha eller Gallagher for å kunne vinne en kamp. Selv om dette var mot Norwich, så var det en sterk 3-0 seier.

Det samme kan man si om West Ham som vant 4-1 over Watford. Crystal Palace og West Ham er to lag som er vanskelig å spå. De kan brått vinne stort og tape stort, om hverandre. Plutselig vinner de mot lag som de burde tape imot, og taper mot lag de burde slå.

Jeg har derfor ikke tenkt å spå en vinner i denne kampen, men jeg spår at dette blir en jevn kamp hvor begge lagene kommer til å skape store sjanser.

Selv om Crystal Palace sitt forsvar har prestert noe bedre enn West Ham, så tror jeg det skal bli vanskelig for dem å holde nullen mot formsterke Bowen og Antonio. Jeg har derfor valgt å spille på at begge lagene vil score mål.

Begge lag scorer – 1,72

Leeds United – Burnley

Det er ikke mange ting som er sikkert her i livet, men i denne kampen er det to ting som er sikkert. Bielsa vil sette opp Leeds til å spille angrepsfotball med høy presslinje og med lite hensyn til sine forsvarssvakheter ellers motstanderne sin taktikk.

Dyche på sin side vil få Burnley til å ha hovedfokus på å ødelegge spillet for motstanderne, og satse på at Chris Wood vil klare å heade inn et dødball.

Altså er dette to lag på hver sin motpol. Dette kan fort ende opp som et togvrak av en kamp, hvor ingen av lagene vil kunne oppnå det de ønsker.

På de fem siste kampene har Leeds scoret bare fem mål og Burnley fire, hvor tre av målene kom i samme kamp. Burnley har fortjent endt opp i bunnen når det kommer til xG (Expected Goals).

Så hvem vinner når den ustoppelig kraften møter det urokkelige objektet? Ikke fotballen, i hvert fall. Jeg har derfor valgt å spille på at denne kampen ender under 2,5 mål. Da jeg tror lagene vil nullstille hverandre og at dette fort kan bli en grøt av en kamp.

Under 2,5 mål– 1,88

Oppsummert så består rundens trippel av:

  • Tottenham vinner over Watford
  • Begge lag scorer i Crystal Palace – West Ham kampen
  • Under 2,5 mål i Leeds United – Burnley kampen

Unibet gir denne trippelen en total odds på 5,27.

Lykke til, husk å spille med måte og ha en riktig så godt nytt år.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds