Ukens trippel – runde 26 | Oddstips Premier League

Forrige ukes spalte gav uheldigvis ikke ønskede resultater, og hverken marginer eller VAR spilte på lag. Det resulterte med at en av tre kamper gikk inn. Dette er både gleden og sorgen med en trippel, og det er ikke noe annet å gjøre enn å børste det av seg, og gjøre seg klar for en ny runde.

Klikk her – Få opptil 2000 kroner i innskuddsbonus

Chelsea – Manchester United

Første kamp på ukens trippel er en av helgens store kamper. To store lag i form, to unge managere og en haug med talentfulle spillere som kjemper om det samme målet; sikre topp fire plassen. Ser man på statistikken er det to veldige jevne lag som møter hverandre. I xG (Expected Goal) er United på fjerde og Chelsea på femte med små marginer i forskjell. Mens i xGA (Expected Goal Against) har Chelsea de nest beste tallene i ligaen, mens United holder en god fjerdeplass. Det er derfor mye som tyder på at lagene kommer til å nulle hverandre ut. Om denne kampen ender i seier eller uavgjort er fryktelig vanskelig å si, men mitt tips er at det ikke kommer til å bli en målrik kamp. Begge lagene har vist god forsvarsform med å bare ha sluppet inn 2 mål på de siste fem kampene (i alle turneringene). Under 2,5 mål virker sannsynlig for to lag som ikke har råd til å tape. Unibet gir en odds på 1,93 på akkurat dette, noe som representere veldig god verdi.

Under 2,5 mål – 1,89 odds

Leicester – Arsenal

Det som er interessant med denne kampen er at statistisk sett er disse to lagene like når det kommer til f.eks. xG og xGA, men allikevel sier de siste resultatene og formen noe annet. Blant annet har Leicester bare tapt en kamp på sine fem siste kamper i ligaen, mens Arsenal har på sin side bare vunnet en kamp. Det er to lag som preges av dødelige spillere som Aubameyang, Saka, Harvey Barnes og Maddison, som trenger bare en sjanse for å score. Nå er sistnevnte mest sannsynlig ute for denne kampen, men poenget er fortsatt at det er mange talentfulle spillere som kan score på begge lag. Jeg tror at Leicester kommer til å vinne kampen med liten margin, da Arsenal har vist en større ustabilitet i forsvar, men at de kommer til å snike inn et mål. Begge lagene er på topp 10 for xG, og jeg ser derfor for meg at det blir mål i denne kampen og at det fort kan ende 2-1. Allikevel har jeg valgt å spille noe mer konservativ i denne kampen. Unibet gir 1,74 i odds for at begge lag skal score, noe som jeg mener er ganske sikkert.

Begge lagene scorer – 1,74 odds

Everton – Southampton

En felles nevner for alle de utvalgte kampene i ukens trippel er at det er statistisk jevne lag. Denne kampen er ingen unntak. Begge lagene klarer ikke å slutte å slippe inn mål. På de fem siste kampene har begge lagene bare klart å holde nullen en gang. Begge lagene slipper til store sjanser, og her har jeg troen på at en uthvilt Calvert-Lewin skal få uttelling. Ser man på tallene er dette enkel matematikk. Calvert-Lewin er den spilleren som topper listen over xG uten straffer, altså spilleren som har flest sjanser på å score på åpent spill. På motsatt side har Southampton denne sesongen slippet inn 34 mål på åpent spill, og er på 8 plass for innsluppet mål uten straffe og selvmål. Det lukter mål i denne kampen for unge Lewis, og Unibet gir 2,25 i odds for at han skal score.

Dominic Calvert-Lewin scorer – 2,25

Oppsummert er ukens trippel følgende:

  • under 2,5 mål i Chelsea og Manchester United Kampen.
  • Begge lagene scorer i Leicester. v Arsenal-kampen.
  • Dominic Calvert-Lewin scorer mot Southampton.

Dette gir en total odds på 7,40. Det var en vanskelig runde å velge kamper, men derimot er det mye å glede seg til i helgen for spennende kamper og artige resultater.

Lykke til og spille med måte!

100% bonus opptil 3000 kroner

Alle nye kunder får sitt første. innskudd doblet opptil 3000 kroner.

Registrer deg å få innskuddsbonusen her.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds